internetten kameraların takibi

alptekin65

Üye
Katılım
12 May 2010
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
52
merhaba arkadaşlar elimde bir DVR cihazı var normal olarak kameraları takip edebiliyorum, ayrıca geçmişe dönük izleme yapabiliyorum...fakat internetten izlemek için sadece statik ıp almam gerektiğini biliyorum...internetten nasıl takip edebilirim marka LG şimdiden teşekkürler.....
 
İç ağda DVR cihazının IP adresinin kaç olduğunu bilmiyorum..örneğin 192.168.0.30, modem deki portyönlendirme ayarlarına 192.168.0.30 u ekleyecen...Yani sen uzaktan modemin statik IP sini yazacan modem seni bu ayardan sonra DVR cihazına yönlendirecek ve görüntüler gelecek...
 
Ibrahim bey modemden herhangi bir port veya benzeri herhangi bir şey yapmam gerekiyormu?
Kitapcığında ara yüzden bahsediyor bu ne anlam taşımakta
teşekkürler
 
Yukarıda söylediğim gibi port yönlendirme yapmalısınız...Modeminizin markasını bilmiyorum her modemin arayüzü farklı...Siz şuan hangi IP ile bağlanıyorsanız o IPyi port ayarlarına port numarasıyla birlikte eklemen lazım..
 
DVR IN MARKASI LG 4 KAMERA BAĞLANTILI
TEŞEKKÜRLER
 
öncelikle modemden port açmanız gerekmekte. burası yardımcı olabilir size.yapamazsınız modeminizin marka modelini yazın buraya yardımcı olmaya alışalım.
Port Nasıl Açılır
 
Teşekkürler Paylaştığınız Bilgiler İçin Çok İşime Yaradı
 
Aslında çok kolaydır.Önemli olan dvr cihazınızın IP numarasını bilmek ve dvr cihazın portlarıyla birlikte modeme tanımlamak.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst