Hoparlör jammeri lazim

Komşunun sigortalarını indir. :)
Komşum benim sigortaları indirmişti. :D:D:D
 
Bu gürültücü komşu ne kadar uzakta..neyse..
bir ses dalgasının ters fazında ses dalgası yayınlanırsa toplamı sıfır olur.
bu yöntem bazı alanlarda yıllardır kullanılıyor..
teori basit ama uygulaması zor..karışık frekanslarda daha zor..
ama yüksek teknolojiler hızla günlük hayata giriveriyor..belki benzer bir cihaz vardır.

teorik olarak doğru fakat zamanlamada eş zamanlı olmalı. aynı ses dalgasının bir simetriği başka bir hoparlorden aynı anda çıkmalı ki burada zamansal fark 0 olmalı. ns bile gecikmemeli. bunun için hoparlore giden sinyalin hiç işlenmeden terslenip verilmesi gerekiyor. uzaktan alınan sesin gecikmesi ms mertebelerinde olacağından birde işlenip verilmesi derken sadece REVERB yada ECHO etkisi yapar.
 
Hoparlorun sesini bozcak uzaktan

hoparlor jammer olayını çok yanlış anlamışsın. hoparlor içine gizlenmiş RF jammer onlar. 3g,4g, ve gsm sinyallerini bozmak için tasarlanmış kimsenin süphelenmemesi için hoparlor şeklinde yapılmış olanlar.
hoparlorü bozacak bir şey yok ama daha ilginç bir şey önerebilirim. speech jammer. kürsüde konuşan birini kekeletecek bir teknik. sesi parabolic mikrofon ile uzaktan dinleyip 100ms gecikmeli olarak ultrasonik transducer lar ile 40khz module ederek tabanca gibi konuşan adama tutuyorsun. mikrofondan dinlenen ses 40khz ile modüle edilince ve güçlendirilince bildiğimiz 40khz usc transducer lar ile biraz doğrusal olarak uzak mesafeye doğru aynen su fışkırtması gibi atılıyor ve bir müddet yol alan 40khz lik ses dalgaları konuşan kişinin kulağının yanında bir nevi patlama ile ayrışıyor kendi konuşmalarını 10ms sonra duyan konuşmacı kekelemeye başlıyor. konuşma dinleme motor yetisini koordine edemiyor. ama bunu yaparsan kullanma hapse bile girebilirsin. yurt dışında bürokratlara uygulamaya çalışan birisinin sonu hapiste bitmiş.
SPEECH JAMMER
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,597
Son üye
CTure

Yeni konular

Geri
Üst