HIZ KONTROL DEVRESİ

ben motoru harici olarak çalıştırmak istiyorum abi
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Cihazda zaten 12-24 volt yazıyor neden 12 volt akü bağladığınızda sorun olsun ki?

Araya uygun değerde bir sigorta taktınızmı sorun yok.
 
Dımmere neden aku baglıyorsun, acıkca yazsan...
 
linktekş dimmer olmaz dc çıkışlı sen ac çıkışlı bir tane bulman lazım. sana önerim bir tane mono faze çıkışlı inverter al kullan derim.
 
http://www.hepsiburada.com/globalled-dimmer-p-HBV000002H2YI selamlar böyle bi dimmer buldum 12~24 volt,8amper yazıyor. ben bu dimmer e 12 volt 60 amper bi akü bağlarsam bu problem olurmu?Şimdiden teşekkürler.
Bu dimmer de 8 amper yazıyor ben giriş 60 amper bağlayıp çıkışta 8 amper e kadar bi DC motor bağlamak istiyorum. Bu 8 amper çıkış gücü oluyor galiba 60 amper lik akünün bu dimmer e zararı olurmu diye sormuştum.
 
Olmaz, önemli olan motorunuzun yükü.Ama dımmer DC gerılımde işlev yaparmı şüpheliyim. Ben bir deneme yapdım olmamısdı. Dımmer de trıyak var, oda Ac gerılımde çalışır.
 
Dimmer dc dimmer cikisina 8 ampere kadar dc yuk baglayabilirsiniz. Bu dimmer 12 volt ve 24 volt icin calisir. Aku ilede kullanabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,625
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst