Hitachi nofrost buzluk fan motoru arızası

Secaflex

Üye
Katılım
20 Haz 2017
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
36
Merhabalar arkadaşlar . Hitachi marka buz dolabımizin buzluk fan motoru arizalandi . servis tespit etti arizayi 70 TL servis ücreti aldı gitti .parça fiyatı çıkardılar çok yüksek fahiş fiyat ödeyecek durumum yok açıkçası .
Şimdi diyorum ki bu fan motorunun tamiri yada yerine bir muadili uydurulabilirmi acaba ?
Çünkü buzluk soğutma yapıyor ama yetersiz . Dolap dinlenmeye pek geçmiyor o yüzden de
Elektrikler 3 4 defa arka arkaya kesilip geldikten sonra bu arıza olustu . Bana ne olur yardım edin. Çok dar durumdayız servis te fırsatci Hitachi ye başka bakan yer yok diye giydiriyor anlayacağınız . Modeli De dolabin hitachi Rwb550pru2
 
motorun bi rwesmini bişeyini çekin

Bu arada buzdolabı için beş 10 sene garanti veriliyor yanileri için internette baktıgımda. pahalı bir ürün. servis onu garantiden vesaire değiştirmeli. Direk hitachi ile iletişime geçin bence.
 
Bu fiyataki dolabın en ucuz parçası sanırım 70tl, devede kulak.
 
motorun bi rwesmini bişeyini çekin

Bu arada buzdolabı için beş 10 sene garanti veriliyor yanileri için internette baktıgımda. pahalı bir ürün. servis onu garantiden vesaire değiştirmeli. Direk hitachi ile iletişime geçin bence.

Bize aldığımiz yerden 2 sene verdiler garanti . Uzatma yaptırmadık fazla para istediler diye ozaman da . Hitachi ile nasıl iletişime geçebiliririz . Gelen servis zaten geldi dolabın icindeki barkodu özellikle sordu surahilerin altındaydı bulunca yüzü güldü .dikkatimi cekti özellikle .Bizim bu 3. senesi . Acaba yurt dışı garantisi varmı bu dolabın. Onuda bilmiyorum . Resmini nasıl cekebilirim tam olarak ?
 
Haklısın ben fan ücreti 70 anladım, ama sonuç değişmez kaliteli marka ilk satınalma ücreti yüksek olan ürünün parçası ve servis ücreti de pahalı oluyor, tofaş parçasını mercedese takamazsın takılsa da aynı verimi elde edemez bekleyemezsin.
 
o kadar para verip 3. senesi bozulan bir buzdolabını ibreti alem için yakmak lazım... bi şekilde bunu gelen servise hissettirin bence yumuşamaları gerekir.
Hitachi ile nasıl iletişime geçilir bilemiyorum ama bir yolunu mutlaka bulun ve 3. senesinde bu kadar para verip bozulan bir makina, parçasıda bukadar pahalı bir makina olamaz falan gibisinden , sikayetim var gibi sitelere , forumlara yaşadığınız bu fahiş fiyat talebini vesaireyi yazacagınızı anlatın bir şekilde servisine ve hitachiye.
 
Peki tamir söz konusu olabilrimi bu fan motoru için acaba arkadaşlar.
 
Parçayı yerinden söküp resimlemen gerek.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst