hidrolik pres kumanda

dabgam

Üye
Katılım
13 Mar 2009
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
35
slm ardaşlar otomatik kumanda devresi lazım çalışması şu şekilde; otomatik start varsa çift el varsa koç üst limit swic varsa aşağı valfi çeksin koç aşağı swich varsa yukarı valfi çeksin koç yukarı swic varsa stop etsin
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benden şema ıstedın, o kadar soru sordum, basit bi sey dedin.
Çizdim yolladım, teşekkur ettin. Bu ne şimdi..
Abi çizim i buraya da yüklerseniz çok iyi olur bende faydalanmak istiyorum,
 
Ekteki çizim, sınır anahtarı ile zaman rölelei yön değiştirme idi. Hazırdı, şlk adım olarak yüklemişdim arkadaşa.KOntaktör yerine ventilleri baglıyabılırsınız. Emnıyet fotoseli vs varsa, stop devresine seri bağlanabilir.
 

Ekli dosyalar

  • RADYAL MAKKAP.pdf
    142.4 KB · Görüntüleme: 99
image.jpeg
Abiler hallettim teşekkürler istiyenlere
 
Aşağı röleyi neden mühürleme yaptırdın eller boşa çıkıyor sakıncalı iş kazasına davetiye çıkarır bu şema hem sonra iki start butonu fazla oluyor tek startlarda yapabilirsin
 
Son düzenleme:
Presin ezme zamanı için zaman rölesi yada basınç şalteri kullanmıyor musun? Bu devrede koç alt ölü noktaya geldiği anda tekrar yukarı dönecektir. Ayrıca şemada emniyet rölesi olarak hiç bir şey kullanılmamış.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,574
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst