HDMI yı RGB ye veya SCART

boraeze

Üye
Katılım
24 Haz 2014
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
32
ben hdmı yı rgb vea scart adirek kabloları kesip lehimlersem çalışırmı kasanın arkasında rgb var bizim tel dede scart ve hdmı var yardımcı olursanız sevinirim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
XWAGvO.jpg

oQv5Zq.jpg



9Xyzm5.jpg


Merhaba.Her özel durum için de (HDMI-rgb=en altta ve HDMI-scart=ortada veya HDMI- RCA+VGA=en üstte dönüşümü için) konverterler (Dönüştürücüler) yaygın olarak da satılmaktadır.Bence pek kişisel olarak da uğraşmaya değmez,bunlardan hazır satın alarak da kullanın.Çünkü iç pin yapılarını da araştırıp bu iç bağlantı noktalarına göre doğru lehim yapmak gereklidir.Yani her iki arayüzü de tam tanıyarak bu ikisi arasında tam bir adaptasyonun yapılabilmesi kazımdır.Resimler internetten bir alıntıdır.Kolay gelsin.
 
rgb scart bunlar analog yapıdadır dvi hdmi ise dijital sinyallerle çalışır ek devreye ihtiyaç duyar yüzü astarı geçer Sn. Binbaşının belirttiği gibi hazırı daha uygun sağlı ve kese yönünden :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst