sonexson

Üye
Katılım
5 Eki 2013
Mesajlar
6
Puanları
1
Hazır Kamera Sistemleri 1 - DVR Kamera Kayıt Cihazları

Hazır Kamera Sistemlerine Kayıt Sistemlerinin Ne işe yaradığı ile başlarsak:

Güvenlik Kamеra kayıt sistеmlerigüvеnlik kamеrası sistеmlеrinin halk arasındaki kullanılan adıdır.Kamera Kayıt Cihazları, Güvenlik kameralarının kayıt edildiği cihazlara verilen isim anlamına gelmektedir. DVR Kayıt sistemlerini, bir kameranın kayıt edildiği sistem / cihaz olarak adlandırabiliriz. DVR yani güvenlik kamerası kayıt cihazının içinde isteğe bağlı olarak 500 GB, 1 TB, 2 TB Harddisk bulunmaktadır. Bu sayede güvenlik kameralarının 1 aya yakın sürede ki çekimleri kayıt altında tutulabilmektedir.

Günümüzde güvenlik kamerası kayıt sistemi olarak kullanılan DVR kayıt cihazları kanal sayılarına yani kayıt cihazının kaydedeceği kamera sayısına göre birbirinden ayrılırlar. Güvenlik kamerası kayıt cihazları 4 Kanal, 8 Kanal, 16 Kanal olarak ayrılırlar.


Kamera Kayıt sistemini oluşturmak için kurulacak olan kamera sisteminde olan ortamda (ev için kamera sistemi, iş yeri için kamera sistemi, ofis için kamera sistemi, apartman için kamera sistemi vs.) kaç adet kamera kurulacağı ile belirlenir. Güvenlik kamerasının adedine göre Dijital Kayıt Cihazının (DVR) seçimi yapılmaılıdır. Sistemden bütün kameralara besleme verilerek sistem kurulmuş ve kayda başlamaya hazırlanmış olur.
Güvenlik Kamerası Kayıt Sistemi kurulumunda diğer önemli olan bilgi ise güvenlik kamerası kayıt sisteminin internek üzerinden ağa açılmasıdır. Eğer güvenlik kamerası kayıt sistemi network'e açılmış ise cep telefonu ya da bilgisayar üzerinden kameraların aldığı görüntüleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Güvenlik kamerası kayıt sisteminin networke açılması için sistemin kurulacağı ortamda internet ve modem olması yeterlidir.

Kamera kayıt sistemlerinin önemini vurgulamak gerekirse yaşadığınız, çalıştığınız ortam için olmazsa olmaz diyebiliriz.Güvenlik kamerası kayıt sistemleri ile ailenizin, sevdiklerinizin güvenilirliğini sağlayabilir, dışarıdan gelebilecek tehlikeler karşı iş yerinizi, sevdiklerinizi daha kolay koruyabilirsiniz.

Güvenlik kamerası kayıt sistemleri bu yönüyle günümüzde en çok kullanılan elektronik güvenlik ekipmanıdır. Güvenlik kamerası kayıt sistemleri ile çevre güvenliğinden, iş yeri güvenliğine, Aile Güvenliğinden, Bebek İzleme Sistemlerinde kullanılan sistemlere varıncaya kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır.


Günümüzde Güvenlik kamerası kayıt sistemlerinin fiyatları ise rekabetten kaynaklı çok makul durumlardadır. Bu rekabet ortamı piyasada ki kalitesiz ürünleri arttırmakla beraber uygun fiyatlı kaliteli ürünlerde bulunmaktadır. Güvenlik kamerası sistemlerinde önceliğiniz fiyat değil kalite olmalıdır.

Güvenlik kamera sistemlerinin seçiminde yardım almak, isteklerinize uygun hazır kamera sistemini seçmenizde yardım istemek içinSonex Güvenlik ve Bilişim Sistemleri ile iletişime geçeblir, Hazır Kamera Sistemleri hakkında aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst