Hayvan Larus

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
LCeV6.jpg


Hayvanat bahçesinde kafa kafaya vermiş olan yavru rakumlardan biri;

-Duydunuz mu arkadaşlar, her birimizi çok farklı hayvanat bahçelerine vererek dağıtacaklarmış, oysa burada birimiz hepimiz hepimiz birimiz için birleşerek ne güzel güç ve akıl birliğini yapmıştık, öyle değil mi?

-Zararı yok, gönüllerimiz bir olsun yeter ki, biz de teknolojiyi kullanıp ellerimizdeki cep telefonlarımızla yine haberleşip hepimiz birimiz yine oluruz arkadaşlar.

-Ceplerimizin şarjı bitip uygun prizi de bulamazsak prizsiz olarak cebimizi nasıl şarj edeceğimizi Türkiye’nin en büyük otomasyon, eğitim forumlarından olan www.kontrolkalemi.com 'da uygun konu başlığından sorarız, bu da ayrı sorun olmaktan çıkar böylece. Çünkü duyduğum kadarıyla bu otomasyon forumunda teknolojiyi ve en son teknik yenilikleri yakından izleyip sorunları çözen çeşitli uzmanlar, üstatlar varmış, bunu duymuştum.

- Çok iyi, demek ki her şartta yine birimiz hepimiz, hepimiz birimiz olacağız yine kolayca desenize :) İyi varsın www.kontrolkalemi.com :)

Not: Alıntı değil, sadece kurgudur. Kolay gelsin.
 
Merhaba. Bu özel ilginiz için çok teşekkür ederim, sn. by lent, kısa süreliğine de olsa neşelenmeyi sağlayabilmişsem ne mutlu bana. Kolay gelsin. Saygılarımla.
 
nasıl denkleştirmişler telefonun parasını dediğim içimizi ısıtan kurgudur :)

Teşekkür Ederim. güzel paylaşım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,585
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst