Harika tv dolandırıcılığı(lütfen okuyun)

silent59

Katılımcı Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
519
Puanları
56
Arkadaşlar geçenlerde telefonuma harika tv denen bir yerden mesaj geldi mesajda bu yere üyeliğim olduğu 3 gün sonra aylık olarak 39.20 tl karşılığında yenileneceği yazıyordu daha once boyle bir şey başıma geldiği için 15 tl mi kaptırmıştım vodofone yüzünden bende onun üzerine mobil alışverişimi kapatmıştım.hemen müşteri hizmetlerini aradım bilgi için bana gerçekten bir üyeliğim olduğu ama vodofonla alakası olmadığını soylediler üyelikte facebook gibi bir siteden sadece bir video yadaa resme tıklamanızla başlıyor çoğu zaman haberiniz bile olmuyor anca boyle bir ay sonra mesaj gelirse farkına varıyorsunuz interneti araştırdım benim durumumda belki binlerce madur var ama nedense harika tv adına hicbir site yada bilgi yok yayın yapılan yer bile belli değil normal bilgisayardan ulaşamassınız müsteri temsilcisine mobil ödemem kapalı siz nasıl para cıkışı yaparsınız diyorum mobil ödeme alışveriş icindir bu alışveriş olmuyormuş oyle diyorlar ne oluyorsa..Siz benim hesabımdan benim haberim olmadan nasıl para cıkışı yapıp faturama yansıtırsınız diyorum biz vermiyoruz onlar alıyor diyorlar bu kadar saçma bir sistem olamaz sizin haberiniz olmadan sizi üye yapan ne olduğu belli olmayan firmalara direkt sizin hesabınızdan para cıkışı yapıyorlar bir ok tuşuna bastınız diye oda şansınıza cıkarsa .
Ama çok şükür paranızı kurtarmanızın bir yolu var btk sitesine üyelik yapıp ordan şikayette bulunuyorsunuz bir süre sonra size paranızın iade olacağına dair bilgi geliyor ve daha sonra bu paranızı alan arkadaşlar sizi arayıp iban numaranızı istiyorlar para iadesi için iki gün sonra para bankaya yatıyor alın teri ile kazandığınız paraları mecbur kalmadıkça böyle dolandırıcılara yedirmeyelim...
kbA8vq.png
 
Benimde başıma gelmişti. Çocuğun okul notlarını öğrenmek için 8383 servisine abone olmuştum. 8383 servisinde bir sorun yok. Ancak herhangi bir ücretli servis aboneliğiniz varsa gelen tuzak sms i açsanız bile sizden para kesiyorlar. diğer operatörlerde durum aynı. Bunlar ortak çalıiyor. Btk yıda razı etmişler. kılıfına uydurmuşlar yapacak bir şey yok yazıkki. ücretli servis aboneliğniz olup olmadığını arada bir kontrol etmek lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,594
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst