Hangi Panasonic(NAİS) PLC'yi önerirsiniz

godzillas

Üye
Katılım
27 Ara 2007
Mesajlar
129
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba arkadaşlar Biliyormusunuz Özdisan Artık Savior Otomasyon Kontrol Sistemleri Üzerine bir şirket oldu, Taki 2011 yılı itibariyle hatırlatayım demiştim...

Şimdi Forumdaki Panasonic ile ilgilenen arkadaşlar, Ben orta yollu kendimi geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla PLC almak istiyorum uygun olacak fiyat olarakta negibi bir PLC önerebilirsiniz, 4Giriş 6 Çıkış gibi... Yorumlarınızı bekliyorum
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
fpo modeli uygundur vede özdisan tarafından satılan kıtabıda alırsan daha kolay öğrenirsiniz
 
Sağolun gezer77 , Özdisan Tarafından PLC adlı kitap almıştım geçen sene halen duruyor , Şimdi bende FPO serisi almayı düşünüyorum ve özdisan'a dün mail atmıştım , Acaba PLC yanında aparat olarak PPI kablosunuda veriyorlar değilmi bilgisayarla haberleşme yapmak için ??
 
FP0-C16P 8 Giriş-8 cıkıs (transistor cıkıs PNP).Cıkıs tipi transistor olsun.step motor servo motor surme orneklerını de yapabılırsınız.Pwm cıkısı yapabılırsınız.Role cıkıslıda bunları yapamazsınız.Programlama Kablosu cok kolay.Kendınız yapabılırsınız.Özdisanın sitesınde baglantı semaları var. İyi calısmalar.
 
ben programlama kablosunu kendim yapmak istemiyorum , Bunu ÖZdisandan PLCyi aldığımda Sadece CPU mu veriyorlar öğrenmek istediğim bu !
 
Kablo plc den ayrı olarak satılır.

FP0 serisi Röle çıkışlı bir plc aldığında çıkış ve girişleri Vida bağlantılıdır.

FP0 serisi Transitör çıkışlı bir plc aldığında girişleri ve çıkışları iğne pinlidir.

Bu pinleri, plc kutusu içerinden çıkacak olan soketine (yapılmamış halde)kablo ekleyerek takar isen rahatça kullanabilirsin.

Eğer bunu yapmak istemez isen plc yi alırken özellikle belirtiğinde sana ek bir ücret karşılığında bunların hazır yapılmış modüllerini satacaklardır.
 
demek istediğimde buydu panasonic Temsilcisi Teşekkür ederim Onun fiyatınıda sordum 7 $ diyorlar... Bilginize

FP0-C16P 8 Giriş-8 cıkıs (transistor cıkıs PNP) Fiyatı nedir peki bilginiz varmı ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Liste fiyatı yaklaşık 185$

Ama bunu Savior (Özdisan) merkezini arayarak öğrenmen daha doğru olacaktır.
 
Bilginiz İçin Sağolun ! Vakit Bulduğumda arayacağım !
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst