Hangi marka OP Kullanmalıyım?

Katılım
21 Mar 2007
Mesajlar
120
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşalar s7200 plc ile bir makinayı caalıştıracagım ama daha önce oparötör panel programlamadıgım için kara veremedim td200 mü deltanın dop b serisimi yeni başlayan için hangisi kolay olur sade zaman ekrandan sade zaman röle ayrları yapılacak makina durdurulup calıştıralacak saygılarımla
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Selam,

Delta'da kullanabilirsin, easyview de kullanabilirsin. Bu paneller çok uygun fiyatlı ve kullanması da çok kolay. Müşteri bir marka istemiyorsa Delta alıp kullan bence.

Analyzer
 
Sadece bahsettiğiniz işlemleri yaptıracaksanız TD200 kullanabilirsiniz. Microwin içinden kolayca konfigüre edebilirsiniz. Ayrı yazılımla uğraşmazsınız.
 
abicim bende delta kullan gercekten basit ve güzel paneli war sorun yasamazsın 7/24 de servisleri war bende 1 yıldır kullanıyorum form makinalarımizda bir sorun yasamakdım ve ilk bakısta gercekten kolay gozukecek gercektende diğerlerine gore daha kolay
 
deltanın dop b serisinin örnek uygulama olsun kulanım kılavuzu olsun gibi programları delta otomasyondan indiriyorum winrar da acamıyorum degişik sekili harflae cıkıyo dosyalarda dop hmı programıda mevcut pc de bu konuda yardımcı olcaka uygulamalar varmı dop düşünüyorum ama uygulamaları acamıyorum saygılarımla
 
Öncelikle bilgisayarınızda bulunan demo programı açmadan , yeni bir screen editör çalışma sayfası açınız.Gelen açılış ekranında Dosya > Aç kısmından demo programınızı bulup çağırınız.

(Bu işlemden sonra sorun devam ediyorsa sistemizde kurulu tüm dop b screen editör versiyonlarını uninstall ederek kaldırınız.Daha sonra en güncel versiyon olan Dop b screen editör 2.00.15 programını sisteminize kurup bu şekilde bir deneme yapınız.Uninstall ve install işlemleri sonrasında bilgisayarınızı restart yapmanız önerilir.)

(NOT: Açılmadığını gördüğünüz herhangi bir dosyanın linkini paylaşırsanız üzerinde inceleme yapabiliriz.)
 
Easyview'un yeni serisi MT6000/MT8000 panelleri tavsiye ederim. Bu paneller hem kullanım kolaylığı hem de ileride gerekebilecek olası reçete, macro ek bir cihazla haberleşme talebi vb ihtiyaçları da karşılayacağından avantajlı olacaktır.
 
Selam,

Delta'da kullanabilirsin, easyview de kullanabilirsin. Bu paneller çok uygun fiyatlı ve kullanması da çok kolay. Müşteri bir marka istemiyorsa Delta alıp kullan bence.

Analyzer
delta ya haksızlık ediyorsunuz.süper teknik desteğiyle bence en iyi markalardan biri
 
kusura bakmayın yanlış anlamışım deltayı marka olarak görmediğinizi sandım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,582
Kullanıcılar
449,924
Son üye
xxdangee

Yeni konular

Geri
Üst