Gemo Ürünleri ile İlgili Sorunlar Buraya !!!

Murat Bey, merhaba,

Volkan Bey'in vermiş olduğu örnek dosya oldukça açıklayıcı. PTC sensörün okumuş olduğu değeri cihaz ekranında izlemek için Ayarlar / Güncel Ekranlar menüsünü kullanabilirsiniz.

Ayrıca 100 derece olan set değerini ve 25 derece olan histerisiz değerini; Ayarlar / Menü Tasarımı penceresini kullanarak cihaz ekranı üzerinden değiştirebilirsiniz.

AR2 için üretilmiş olan AR2-PTC-6H-SLK ya da AR2-PTC-6S-SLK sensörlerini RS232 Mini-DIN konnektöre bağlayarak -50...+150 derece aralığında ölçüm ve On-Off kontrol yapabilirsiniz.

İyi Çalışmalar,
Okan Gürbüzoğlu
GEMO
ek modül kullanarak iki ısı bilgisini okutabilir f1 f2 tuşlarıyla giriş ısısı çıkış ısısı gibi değişik ekranlar edinebilirsiniz .
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
GEMO AR1-A PLC nin içindeki programı nasıl alabilrim arkadaşlar yardımcı olur musunuz teşekkürler
 
AR2-P de modül üzerindeki tuşlardan bir timer a nasıl set değeri girebilirim.
 
ayarlar menü tasarımı deyip set 1 set 2 ve set 3 için şifreli veya şifresiz giriş yapıp parametre numarası ve timer A ile sayfa oluşturabilirsiniz simülasyonda çalışmıyor gördüğüm kadarıyla..
 
Merhaba bir konuda desteğinize ihtiyacım var daha önce sizden AR-2 alıp otoparklarda kullanmıştım. Yeni bir otopark projem var burada müşterimiz şöyle bir şey ister.

Bariyer girişinde A Loop’una geldiğinde bariyer açılsın ( bunu yaptım) A Loop’undan à B Loop’una geçince otopark sayısı düşsün 20 araç dolduğu zaman boş tabelası sönüp dolu tabelası yansın.

Yani A Loop’undan à B Loop’una geçince sayı 1 azalacak B Loop’undan à A Loop’una geçince sayı artacak 20 araç dolduğu zaman dolu tabelası yanacak olabiliyorsa bariyer açılmayacak.

Bunu sayıcı ile bir türlü yapamadım örnek projem ektedir. Zamanınız olursa yardımınızı rica ederim.
 

Ekli dosyalar

  • OTOPARK PROJESİ.rar
    106.7 KB · Görüntüleme: 37

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst