Gemo Ürünleri ile İlgili Sorunlar Buraya !!!

Selam aleküm. Durum makinesi ile ilgili sorunlarım var. Örnek falan vere bilen varmı? Lütfen kim biliyorsa yardımına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Ama biz Türkler yabancilarinkine merakli oldumuz için deger kaybediyo..
 
merhaba hocam gemo ar1a da trafik lamba devresi cizdim cok uğrastım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim devre seması örneği verirmisiniz birde bu gemo neden reset almıyor basa dönmüyor işlemi bitirince başa dönmesi için ne yapmamız gerekir iyi calışmalar hocam
 
merhaba sayin gemo yetkilileri gemo ar1 a var bizde su an pc den program atma imkanimiz yok ozbekistanda bir kenardayiz. bu rolede program icinde t1 zamanlayicisi var pc kullanmadan bunu zamanini 4 saniyeden 3 saniyeye indirmem gerekiyor tuslarla nasil yapabilirim? l1 sayfasina 2sn basip tutuyorum birakinca kayboluyo lutfen yardim
simdiden tesekkurler
 
analog girişler için PTC ısı senserü aldım bu konu ile ilgili örnek progam istiyorum. bir serayı 5 dercenin altında ısıtma 35 derecenin üstünde fan ları çalıştıracağım.
 
arkadaşlar merhabalar. GEMO AR2-A ile basit bir program yazdım fakat bunu USB bağlantısı ile laptop üzerinden cihaza nasıl aktarabilirim. USB haberleşme nasıl oluyor veya varmıdır. yardımcı olabilirmisiniz ?
 
arkadaşlar merhabalar. GEMO AR2-A ile basit bir program yazdım fakat bunu USB bağlantısı ile laptop üzerinden cihaza nasıl aktarabilirim. USB haberleşme nasıl oluyor veya varmıdır. yardımcı olabilirmisiniz ?
9 pin Rs-232 üzerinden. Ürünü aldığın yerden kablosunu da ala bilirsin. Laptop için "usb to rs-232" kablosu da almalısın.

Sent from my SM-G925F using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
AMA GEMO AKILLI ROLE 200/250 TL İKEN 600 TL FİYAT İSTİYORLAR CİHAZA SEBEB İÇİNE PROGRAM ATIYOZ DİYE TAMAM PLC DEN ANLAMIYOZ DEDİKTE OKADAR DEĞİL PROGRAMI BİRKERE YAZARSIN SAYISIZ CİYAZA KOPYALARSIN BİZ DEDİK MAKİNANIN ÜRETİCİSİNE BİZE BUNUN PROGRAMINI VERİRMİSİNİZ DİYE MESLEK TAŞIZ SONUÇTA SİZİN MAKİNALARIN TAMİRİNİ YAPIYORUZ VE MESLEK TAŞIZ DİYE BEDAVA ALCAK DEĞİLİZ VE ÇEŞİTLİ BAHANELERLE PROGRAMI BİZİMLE PAYLAŞMADILAR BUNUN İÇİN EVET BİRAZ DOLMUŞ OLA BİLİRİM SİZLERİNDE KAFASINI ŞİŞİRMİŞ OLABİLİRİM GEMO ÜRETİCİSİNDEN RİCA EDİYORUM BİZ SİZİN CİHAZI KULLANIM SATIYORUZ BİZE DEMİR BÜKME MAKİNALARININ GEMO DİYAGRAMINI PAYLAŞIRMISINIZ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ... [email protected]

Üstad, Hiçbir firma hazır program abü, ''Demir bükme makinası'' programıdır bunu yükle kullan demez, diyemez. Programın sizin makineniz şarlarına göre yazılması gerekir. Bunu GEMO yapmaz, örnekler verir tarif eder sizi yönlendirir yapmanıza yardımcı olurlar, yada yazacak bir arkadaş bulmalısınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst