Güvenlik Kamerası

Katılım
2 Kas 2012
Mesajlar
67
Puanları
1
Yaş
35
Merhabalar,
Bağ evime 10 adet güvenlik kamerası alacağım. 8 tanesi dış ortam 2 tanesi iç ortam olacak. dış ortam olanların maksimum görüş açısı 15-20 metre iç ortam olanın ise 7 metre çözünürlüğü yüksek net görüntü almamı sağlayacak önerilerinizi bekliyorum.
 
Valla hocam senin dediğin cok göreceli bir olay.Ben bir cok markayı kullandım acıkcası gözle görülür fark göremiyorum cogunda. Özellik olarak mesafeler yakın olduğ için 3,6 mm -4 mm lensli kameraları kullan.700 tvline sony effio lensli kameraların görüntülerinden genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim.Elbetteki kayıt cihazı,kablo kalitesi vb nedenlerle doğru orantılı olarak.Chipsetleri nedeniyle model ve markaya göre farklar/+ özellikler var.
 
Piyasadaki çoğu kameralar çin malı hiç görüntüsü hoşuma gitmiyor böyle onlara nazaran biraz daha kaliteli marka ne önerebilirsin
 
çin malı derken hocam emin ol hepsi çin malı burda kimse su su surda üretiliyor diye bir idaa da bulunamaz
 
çin malı derken hocam emin ol hepsi çin malı burda kimse su su surda üretiliyor diye bir idaa da bulunamaz
Erenoğluna tamamen katılıyorum.Hepsi çin malı fakat Türkiyede üretilen 2 buzdolabı arasında kullanılan malzemenin kalitesinden ötürü ne kadar fark oluyorsa bu da aynı olay.Çinde üretilen ürünlerinde kalite anlamında farklı olanları var.Benim kullandığım kameralar arasında (aynı kategorideki ürünlerden bahsediyorum tvline,gece görüş mesafesi , piksel degeri vb.) görüntü anlamında beni en çok tatmin eden (samsung,Lg ayrı tutuyorum) vguard marka ürünler oldu.Bullwarklarda aynı firmanın ürünü zaten.Maliyeti biraz düşürmek istediğimde ise avenırın(dikkat model belirtiyorum markaya takılmayın) av-680 modeli tercihim oldu.Tamamen müşterinin ayıracağı bütceyle alakalı aslında dahada aşağıya ineceksek (tercihim olmamasına rağmen)balitechleri kullanıyorum.
 
ellerine saglık en sonunda benim gibi düşünen bir arkadaş elbetde hepsi çinde fason üretiliyor dedigin gibi kalite cok önemli bunu birde diger arkadaslara izah etsen :)
bilmem hatırlarmısınız dvr kartların yazılımı piayasadki tüm kameraların aynısı ( 80% )
 
Burda sana yazanların çoğu cekirdekten gelme insanlardır bu kadar iyi yanıt veriyorlarsa
Şimdi sen bu iş için ne kadarlık bakiye ayırdın biz sana ne desek fayda etmicektir.
Dersin 1500 Milyar ayırdım gidip o dedigin 3. part çin mallarından almak zorundasın.
Benim sana önerim professional bi sistem kuracaksan zaten samsung lg alıcaksın.
Orta düzeyde ise avenir,spy,scsı,uranium, bu seviyerde
 
çine ne yaptırsan onu yapar adamlar ben burda muhalefet olan birine desemki aylık 120 lira çalışırmısın yemedigimiz küfür kalmaz
ama adamlar aylık 120 lira ya çalışıyor o yüzden çin herseyin omurgası konumunda
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,825
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst