Günün Fıkrası

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Dilenci

Birgün adamın iş yerine topal bir dilenci gelmiş. Kendini acındırıp para istemiş. Adam her ne kadar dilencilere karşı ön yargılı olsa da adama acıyıp bir miktar para vermiş. Tam dilenci gidecekken adam nasihat etmeyi ihmal etmemiş:
- Bak, her şeye rağmen haline şükretmelisin. Belki ayağın topal olabilir ama kör de olabilirdin. Bunun üzerine dilenci cevap vermiş:
- Yok abi onu da denedim. O işte fazla para yok. 50TL diye 5TL ları yutturuyorlar hep :)

Alıntıdır.Kaynak:

https://tr-tr.facebook.com/komikfikralar.org
 
Son düzenleme:
Yine aynı sayfadan, iyi yardı bu da :)

Temel ile Dursun yaşlanmışlar, kahvede sohbet ediyorlarmış. Dursun dert yanmaya başlamış :
- Ula Temel çok yaşlandik, kollarim, ayaklarim, başim… Anlayacağun herbir yanim ağriyor daaa. Sen nasilsun bakalum? Temel cevap vermiş.
- Laa Dursun, ben anamdan doğdiğum gün gibiyim daaa. Ağzımda dişim yok, kafamda saçim yok, altuma edeyrum haberum yok :)
 
Fıkrayı okuyunca başıma benzeri gelen olayı hatırlattı, bir gece iş dönüşü teybi açayım dedim açılmadı oysa işe gelene kadar sorunsuz çalıştı bir kaç defa denememe rağmen açmadı, bir kaç gün önce teybi söktüğümü hatırladım. Sabah araca indim teybe ulaşmak için çerçeveyi söktüm ve bir kablonun sabitleme parçası altında kaldığını gördüm normalde dikkat ederim, ama ne alaka damar değil ki tıkansın geçirmesin :), gevşetip kurtardım başka işlem yapmadan denedim çalıştı, herşeyi toplayıp iş bitmişti.:D


ARABADAN İNİP TEKRAR BİNELİM

Biri makine mühendisi, biri elektrik mühendisi biri de bilgisayar mühendisi olan üç arkadaş arabayla dolaşmaya çıkmışlardı. Yolun yarısına geldiklerinde araba arıza yaptı ve makine mühendisi “Ben hallederim” diyerek arabadan indi. Makine mühendisi, arabanın kaputunu açtı, birkaç yere çekiçle vurdu, birkaç vidayı sıkıştırdı fakat araba çalışmadı. Bunun üzerine elektrik mühendisi olan arkadaşları “Bu işi bana bırakın” dedi ve bu kez de o indi arabadan. O da kabloları denetledi, arabanın elektrik aksamına baktı fakat araba yine çalışmadı.

Makine ve elektrik mühendisi, bilgisayar mühendisi olan arkadaşlarına dönüp bir kez de onun bakmasını istediler. Hiç araba onarımından anlamayan bilgisayar mühendisi çözümü kafasında bulmuştu. Hemen önerdi çözümünü:
“Şimdi hep birlikte arabadan inelim, sonra yeniden binelim ve yeniden çalıştırmayı deneyelim...”
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst