Forumun yeni görünümü

cok guzel olmus elınıze emegınıze saglık arkadaslar
 
yapılmış olan değişiklik tüm kullanıcılar için hayırlı olsun. Ancak göz aşinası olduğum bir şeyden yeni bir şeye geçiş yapmak beni hep bocalatmıştır. Bakalım bu yeni görünümün önceki görünümden üstün yanı ne olacak. Farkı yaşayarak göreceğiz.

diğer bir husus ise mesaj ve teşekkür sayıları yer değiştirmiş. kendim için 82 mesaj'a 132 teşekkür olması gerekirken 132 mesaja 82 teşekkür yazıyor. Hata var sanki. Diğer eksikler şunlar.

1-Diğer üyelerin almış olduğu pop'ların görünür hale gelmesi
2-Şimdiye kadar aldığım tüm popların görülmesi.
3-Geçmiş mesajlarım
4-Geçmiş açtığım konular

Yeni temanın eski temadan farkı kullanım kolaylığıdır. Bir iki gün içinde yeni özellikler hakkında bilgi amaçlı bir konu açacağız.

Geçiş işlemleri devam ettiği için bu tür hataların olması normaldir. Bir kaç gün daha geçiş çalışmalarımız sürecek. Ancak nerede ne hata varsa arayıp bulmak bazen hatayı düzeltmekten daha zor oluyor. Tesbit ettiğiniz bütün hataları bize bildirirseniz bir an önce hataları ve eksiklikleri gidermiş oluruz. Günlerdir Türkçeleştirme çalışmalarına devam ettiğimiz halde yine de muhtemel İngilizce kalmış bölümler ve çeviri hataları olabilir. Bu tip hataları kopyalayıp buraya yapıştırdığınız taktirde en kısa sürede düzelteceğim.

Teşekkür sayısının hatasını giderdim. Eski mesajlar ve eski konular ile ilgili diğer hatalar için çalışma yapılacaktır.
 
konu arama eskisi kadar aktif değil.Aklıma takılan bir konuyu arama çubuğuna yazdığımda hepsini döküyordu.şimdi ise Aynı kelimeyi yazıyorum bulunmadı yazıyor.
 
Son düzenleme:
sayfa rengi birazdaha koyu olsaymıs cok daha iyi olurdu renkler birbirine çok yakın olmus yine de çok güzel.emegi gecenlerin ellerine saglık

arkadaşa aynen katılıyorum.çok güzel olmuş fakat renkler biraz daha koyu olsaydı daha güzel olurdu diye düşünmekteyim.yapanların ellerine saglık..hayırlı olsun...
 
eski temaya göre daha güzel olmuş çalışma yapan arkadaşların eline emeğine sağlık hayırlı olsun
 
Forumun yeni görünümü etkileyici yapanların ellerine sağlık video özelliğide güzel olmuş tebrikler :))
 
güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.
yinede alışmak zaman alacak.bir göz aşınalığı vardı.
hadi hayırlısı........
 
Forumun yeni goruntusu cox gozel olub.Eziyyet cekenlere tesekkur edirem.Xeyirli olsun
 
çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler...
 
İlk girişte sayfa rengi dikkatimi çekti çok göz yorucu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst