Netes mühendislik Türkiye distribütörü buradan temin edebilirsiniz . Biraz araştırsan bulursun
 
Yeni ve gelişmiş bir ürün. (Tabi tarihi not alın daha yenisi de çıkacaktır).Muadillerine göre genel anlamda daha ucuz. Bildiğiniz üzere bu katagorideki cihazlar 15-20 bin dolarlara kadar çıkmaktadır. En güzel özelliği yüzlerce oluşturulan monoblok yada akuple sistemi tasarlayıp kaydediyorsun. Ve bu kayıtları aynı noktalardan tekrar ölçerek o noktalardaki trendi görebiliyorsun. Bu özellik gerçekten çok kullanışlı bir kestirimci bakıma örnektir. Üç eksenli akselometre ile tek eksenliye göre ortalamayı daha doğru ve hızlı alıyorsun. Dengesizlik, gevseme, yanlış ayar ve yatak arızalarını ciddi biçimde dışarıdan tespit edebiliyorsun. Bana kalırsa bir fabrikanın muhakkak olması gereken kategorideki cihazlarında başı çekmeli diye düşünüyorum.

aynı noktadan 5 dk ara ile yapılan 2 ölçümde de farklı sonuçlar verdiğini bizzat gözlemlemiştim.
 
arkadaşlar FLUKE 810 marka vibrasyon ölçüm cihazı hakkında bilgisi olan var mı? Bu cihazdan satın almayı düşünüyoruz ama kararsız kaldık.
Merhaba 805 var satmak istiyorum almak istersen memlun kalıcaksın
arkadaşlar FLUKE 810 marka vibrasyon ölçüm cihazı hakkında bilgisi olan var mı? Bu cihazdan satın almayı düşünüyoruz ama kararsız kaldık.
Elimden 805 var işine yararsa satabilirım istersen no atarmısın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst