fluid kontrol sistemi(hidromat)

arslan67

Üye
Katılım
14 Eki 2010
Mesajlar
15
Puanları
1
bahcelerde ve tek daireli evlerde kullanılan kullanılan hidromat sistemi nasıl çalışır
hangi mantığa göre basıncı algılar
 
Hidrofor konusunda internette biraz araştırma yapmanızı öneririm.

Saygılar....
 
Araştırma yaptım hidromatın çalışma prensibine cevap veren bir yer bulamadım hidroforun nasıl çalıştığını biliyorum duruk şalterle çalışıyor şalter basıncı algılıyor fiziksel bağlantısıvar .ama hidromatın elektronik kartının sıvıyla herhangi fiziksel bağlantısı yok benim öğrenmek istediğim fiziksel bağlantı olmadan nasıl algılıyor
 
Merhaba. İlk tasarruflu ampüller görücüye (Kullanıma) çıkmadan önce klasik balast,starter,flüoresan ampüller flüoresan armatürlerle birlilte daha fazla hacim (yer) kaplıyordu,çok iyi biliyorsunuz. CFL adı altında kompakt haline gelip ayni görevi çok küçük hacimde yine vermeye böylece devam ettiler.

Buna benzer olarak eski tip hidroforlarda kullanılan manometre,basınç şalteri (preostat),hava basınç tankı,motor-kompresörün nasıl çalıştığını çok iyi biliyorsanız,hidromatın işlevinin ne olduğunu kolayca kavrayabilirsiniz. Hidromatta tüm bu parçalar, direk pompaya akuple edilerek dengeleme tankı,manometre,basınç şalteri,vb. parçalara ayrı ayrı da gerek duyulmadan bu pompayı bir hidrofor haline (Bu kompakt yapıyla) getirmeye yarar. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst