Fast ltd forumu

seagate

Profesyonel Üye
Katılım
27 Şub 2007
Mesajlar
1,784
Puanları
281
Konum
IZMIR
Fast ltd forumunda sorulan sorulara yanıt vermiyorlar. Bu konuda sanırım ivedilikle bir şeyler yapmaları lazım. Anlayamadım, adamm mı seçiyorsunuz adam mı beğenmiyorsunuz? Derdiniz tam olarak nedir anlayamadım. Bu arada sözüm İlhan beye, diğer çalışanlara bir şey diyemem...
Yanıt vermiyorsanız veya veremeyecekseniz neden veremeyeceğinizi belirtseniz ona da razıyım.
Şimdi beni günah keçisi ilan edin göreyim sizi kontrolkalemi yönetimi cezalandırın beni. Uzaklaştırın forumdan bir şeyler yapın ne de olsa size reklam verecek olanlar onlar. Sizi ben idareci yapmadım ve sizin bu görevi ne kadar hak ettiğiniz muamma .
Düşünüyorum da neden bu vaktimi burada harcıyorum ki ?
 
Sayın seagete yaşamış olduğunuz sorunları agresif bir şekilde dile getirmek yerine daha düzgün ve yapıcı bir şekilde anlatırsanız çözüme ulaşmanız daha kolay olur. Açmış olduğunuz konuda ne anlatmaya çalıştığınızı inanın anlayamadım. Forumumuza Fast Ltd. Şti. için açılmış özel bir bölüm bulunmuyor. Kendi sitelerinde mi soru sordunuz da cevap alamadınız? Yoksa forumumuzda bulunan Delta Plc bölümünü, DELTA ELECTRONICS INC.'in Türkiye'deki distrübütörü olması nedeniyle Fast Ltd. Şti.'ne reklam olsun diye mi açtığımızı düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız forumumuzun Fast Ltd. Şti. ile herhangi bir reklam anlaşması bulunmadığını bildirmek isterim.

Mesajınızın yarısına kadar Fast Ltd. Şti.'den bir konuda cevap beklediğinizi ancak cevap alamadığınızı anladım. Yalnız mesajınızın ikinci yarısında forum yönetiminin sizi neden durup dururken cezalandıracağını düşündüğünüzü anlamadım. "Sizi ben idareci yapmadım ve sizin bu görevi ne kadar hak ettiğiniz muamma" cümlesinde forum yönetimini neden bu şekilde itham ettiğinizi açıkça anlatabilir misiniz?
 
Burada bu iletiyi ilgili markanın artisliğine istinaden yazıldı.
Taiwandan gelen yanıt :(8 saat sonra)
Dear sir,
Would you please specify your question of the products? We’ll try to give our best support, thank you

Türk firmasının cevabı 1 hafta sonra geldi.

Yönetici olayına gelince, size diyecek hiç bir sözüm yok , olamazda. Olsa olsa bu duyarlılık için "Teşekkür ederim" olur. Daha önceden yazılmış bazı mesajlarda taraf tutulduğu ve bu platformun hemen hemen her fırsatta reklam için kullanıldığı bir anda sırf daha önce gördüğüm memnuniyeti, alakayı dile getirince reklam verenin değilde benim mesajımın silindiğini gördüm.
Hiç kimsenin diğerinin yaptığı işi eleştirmeye hakkı yoktur(forum içerisinde). Ha iş saygıya gelince onu hakedene sizin gibi arkadaşlara gösteririm. Bazı arkadaşlar bunu kompliman (yalakalık) olarak değerlendirebilir. Evet ben dürüst ve sağduyulu davranan tüm insanların yalakasıyım.
Tabi ki paylaşımların belirli bir ahlak seviyesinde olacak ama kantarın topuzunu kimin tuttuğu da çok önemli. Vesselam kantarın topuzu çok tehlikeli bir öğedir.
 
Taiwandan gelen yanıt dediğiniz DELTA ELECTRONICS INC şirketinden geldiyse bunun Fast Ltd. Şti. ve forumumuzla hiç bir ilgisi yok. Yukarıda eklediğiniz metinde ürün ile ilgili yaşamış olduğunuz sorunun ne olduğunu sormuşlar ve yardım etmeye çalışacaklarını söylemişler.

Eğer Türk firması dediğiniz Fast Ltd. Şti'den gelen cevap istediğiniz gibi değilse bunu daha düzgün bir şekilde anlatabilirdiniz. Hiç kimse belirtilen şirket ya da ürün ile ilgili nasıl bir sorun yaşadığınızı ve neden kızdığınızı hâlâ anlayabilmiş değil. Eğer firma ile ilgili bir sorununuz varsa bunu yönetime mal etmeniz de doğru bir yaklaşım tarzı değil. Şu firmadan şu ürünü aldım, böyle bir sorun yaşadım, firma bana şöyle bir cevap verdi diye basit bir şekilde anlaşılabilecek bir konu açmış olsanız şimdiye kadar belki de sorununuz çözülecekti.

Mesajınızın silinme olayının hangi sayfada olduğunu gösterirseniz tekrar incelemeye alabiliriz. Yalnız forumun sadece reklam amaçlı kullanıldığı görüşünüze katılmıyorum. Yönetim olarak fikir belirtmeyen, bir konuya çözüm olmayan ve reklam amacı taşıyan her türlü girişim titizlikle denetlenip siliniyor. Amacı sadece reklam yapmak olan üyeler de forumdan uzaklaştırılıyor. Forumu daha kaliteli bir hale getirmek için sürekli denetim halindeyiz. Bu halde bile forum ile alakası olmayan bir konuda yöneticilerimizin itham edilmesi hiç hoş değil. Eğer belli bir yönetici ile ilgili bir sorun yaşandıysa bana veya @MuraTh isimli site yetkilisine ulaşabilirsiniz. Her türlü şikayetin tamamen objektif bir şekilde değerlendirileceğine emin olabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst