farklı makinalardan gelen voltajı beraber kullanma

Makınaların içindekı elektronık kontrol kartında, thrıstörleri atesleme ayarı olmalı. O trımpotu ayarlamak gerekebilir ama servisi ile görüşmenız gerekir.
Kontaktör yardımcı kontagını kullanmanız garantiyi etkilemez, hem şöför mahalli hem 25 kurus tabiri vardır.
Bi yerden başlamanız gerekir.
Arkadaş kasaya geçme taraftarı değil sanırım.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Solenoid kullan senin yerine 2 sinin butonuna bassın kaportayı açmadığın için garantiyi bozmaz! Anahtarları basılı bırak bunların prizini kontrol et kontaktör ssr kullan bütçene kalmış!
 
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. ancak bazı arkadaşlar alay edercesine cevap vermiş ama olsun herkes kendine yakışanı yapar. kaynağı ben veya yapılan bağlantılar değilmiş çizmiş olduğum her iki bağlantıda da ve c.berkan arkadaşında dediği gibi röle üzerindende denedim ama olmamıştı. sorunun kaynağı makinanın ana kart aksamında olabileceğini söyleyen servis sorumlusu inceleme yapacak. yeni gelen aynı marka iki makina da her iki bağlantı şeklini denedim ikiside çalııyor.




tekrar yardımlarınız için teşekkürler.
saygılarımla.
 
Sonucu buraya yazarsan bende tecrübe kazanmış olurum allah işini rast getirsin.benim babam da bu işlerle uğraşıyor bana da kart içinden ayar yapılacak gibi geldi makineniz magnawelt mi?
 
Sonucu buraya yazarsan bende tecrübe kazanmış olurum allah işini rast getirsin.benim babam da bu işlerle uğraşıyor bana da kart içinden ayar yapılacak gibi geldi makineniz magnawelt mi?
inan hatırlayamadım ama arıza nedeni ile makinanın markasını da yazarım ede...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,563
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst