farklı etiket değerleri

muratcam

Üye
Katılım
24 Ara 2006
Mesajlar
130
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar çalıştığım işyerindeki demag vinçte bulunan konik rotorlu asenkron motorda s4 %40 s4%50 s4% 60 olarak 3 farklı etiket değeri var
burda motor gücünü s4% 40 göre bakarsak 5.2 kw s4%60 olarak alırsak 8kw ye denk geliyor biz bu motorun yerine başka motor takmak istiyoruz sizce hangi değeri baz almamız gerekir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Yüksakolan değeri bazal başınız ağırmasın iki secenekvar 5,5 kw - 7,5 kw firenlı motor. Demag konik rotorlu fırenli motorlar kalitelidir aslında.
 
evet arkadaşım motorlar kaliteli ama çok eski seri olduğundan parça temininde zorlanıyoruz.
 
Demag yerıne baska motor baglarken, yenı motorda fren olmasına dıkkat edınız, yenıden tesısat ekıpman yapmanız gerekecekdır..Konık rotorlu motorlar, enerjı kesildiğinde frenlemeyi kendisi yapar, tabii balatası aşınmamıssa..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst