Evin yanından geçen elektrik hattı

cakir2323

Üye
Katılım
5 Nis 2014
Mesajlar
22
Puanları
1
Bizim evin balkonun onunde hemen elektrik telleri geciyor yani boyle uzansam tutacagim mesafede bu bizim icin ne gibi sorun teskil eder?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
yüksek gerilimmi alçak gerilimmiii ?? eğer yüksek gerilimse yağmurlu ve rutubetli havalarda balkona çıkmayın...
 
Alo 186
ilgilenmezlerse dilekçe yaz.
Evin ruhsatı-iskanı varsa >Tedaşı çözüm üretmeye zorlabilirsiniz.
 
küçük çocuklara mukayyet olun hatlara iletken cisimlerle vurmaya çalışabilirler.evin çatısından tellere işeyen küçük bir çocuğun öldüğünü duymuştum.Allah C.c. muhafaza.
 
allah korusun yüksek gerılım hattıysa çok tehlıkelı evın hanımı çamaşir asarken elınden kayar ruzgar savurabılır islak çamaşir halıyle iki kablo arasına takıldığını duşunun bomba gıbı patlar
 
Iki çengel at, evin elektriği bedavaya gelsin. O zaman taşırlar hattı uzağa
 
Dagitim sirketine muracat edin. Acik izolasyonsuz kablo ise alpek kablo ile degistirilir. Hatta elektrik direklerine konsol takarak evlerden uzaklastirilabilir.
 
merhaba meraklı elektrıkçı siz kutahya seyıtomerdemı gorevlısınız uzun zamandır yazmıyormusunuz yoksa rastlamamişta olabılırım
Arkadaşlara katılıyorum , eğer kiracı iseniz hemen evi boşaltın,arkadaşların tavsiyelerini de ev sahibine aynen aktarın....geç kalmadan , hemen şimdi.....
 
İzolasyon var bide yuksek gerilim deil 10 yildir oturuyiruz yeni aklina geldi soru :D

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,622
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst