Ev Yapımı Dekupaj (Yardım)

DDEMR

Üye
Katılım
8 May 2017
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
25
Merhabalar. Bir kac haftadir evde masaya sabit dekupaj yapmaya calisiyoruz. Daha dogrusu yaptik hersey tamam. Motor olarak mikser kullandik 230V 6 ayar kademeli. Youtube da 12V motor kullanilarak yapilan seyler calisiyor lakin bu derece guclu ve testeresi saglam olan dekupajimiz takiliyor. Evet motor takiliyor tahtada takilmasini gectim, 10 mm strafor da bile takiliyor. Sorunumuzu tam olarak anlayamadik. Bilgili kisilerin yardimina ihtiyacim var. İyi forumlar.
 
@c.berkan Hocam video aşağıdaki linkte. Bu arada çok zorlanınca motor çok fazla ısındı ve koku yaymaya başlayınca kapattım.
 
Youtubta benzer yapılanları incele yine testere ucu yukarı aşağı giderken ileri geri de gidiyor bunu engellemelisin rulmanlı desteklerle çözersin, tork için motor miline daha büyük kasnak bağla, bunun miline de salınım yapacak yapıyı birleştir.
 
Hocam takılma sorununu cozemedigimiz icin o sallanmayi yapmadik. Yoksa dediginiiz gibi rulmanla sabitleyecegiz. Dediklerinizi uygulayip sonuclari burada paylasacagim, tesekkurler :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst