Eplan P8 Siemens PLC için Makro arıyorum

bende bazi zw dosyalarini aciyorum bazilarini acamiyorum ayriyetten uyuz oluyorum girmedigim site kalmadi ama sorunu bilen yok neden bazilari acliyoda bazi dosyalar acilmiyor..eplan p8 1,6 kulaniyorum acaba yeni bi surum mu kullanmak gerek bi yardimci olursaniz cok memnun kalcam...
 
Merhaba.
Ben önümüzdeki hafta eplan eğitimine katılacağım.Yaşadığın sorunu ayrıntılı olarak yazabilirsen eğitmene sorabilirim.
Kolay gelsin.
 
arkadaşlar elinde siemens 230rc logo e plan p8 macroları olan varmı
 
Eplan P8 de malzeme eklemek istiyorum.Schneider makrosunu settings-->management-->part database kısmına import ile Schneider electric.xml dosyasını ekledim.Part selection listesinde tüm malzemeler özellikleri görülüyor. Fakat insert device da bi malzeme eklemeye çalıştığımda ;
The selected part must have one of the following data elements;
1st)Macro
2nd)Function template
3rd)Symbol file and sybol number diye bi uyarı çıkıyor.

İndirdiğim dosyada bi tane Schneider electric.mdb ve birde macro klasörü var.Bunlarıda eklemem mi gerekiyor.Yukarıdaki hataların neden geldiği konusunda yardımcı olacak arkadaş varsa yardımlarınızı rica ediyorum.
 
1-zw1 backup dosyasını açtığımda çıkan problemi giderdim.
Versiyon farkından kaynaklanıyormuş. Eplan P8 V1.8.6 ile açtığım zaman bu hata meydana geliyordu.
Daha sonra EPLAN P8 1.9.5 3231 indirip kurdum. Bununla denediğimde problemsiz açıldı.

İçerik olarak siemens'in sürücülerinin eplan makroları mevcut.
Nereden indirdiniz bende de aynı sorun oldu. Rica etsem paylaşır mısınız
 
merhaba arkadaşlar benm bir sorunum vardı da EPLAN P8 kullanıcısıyım aşağıdaki resimde modüldeki DI24.1 adresi 291EL1.YT1/138.6. SAYFA DEMİŞ otomatik atamış yanındada 291EL1.YT1-K1:14 diye bir şey atamış ama ben bunu atamasını istemiyorum nasıl kaldıra bilirim ? ? yanında da .ERM YANİ çalışıyor var ama resimdede gördüğünüz gibi .ERM ve altındaki Çalışıyor ayrı Text de yazılmış bunu nasıl bireştire bilirim kısa yolu nedir yardımcı olursanız sevnirim.





12.PNG
Capture.PNG
 
Merhaba öncelikle iyi günler;
E plan da yeniyim yani kendi kendime calısıyorum yardımcı bır dosya gonderırmısınız ve siemens suruculerı nasıl eplan dA nasıl cızebılıyoruz yardımcı olurmusunuz ?
 
Elinde eplan p8 makroları olan varsa paylaşabilir mi?
Solidworks electrical 'ın 2016 sürümünü kullanıyorum. Tedarikçi sitelerinden indirdiğim makroları maalesef sürümüm eski olduğundan dolayı kullanamıyorum. Arşivinde makroları olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,540
Kullanıcılar
449,912
Son üye
mavilacivert11

Yeni konular

Geri
Üst