yalan kanmayın gençlik :D
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
gördüğüm kadarı ile sanki evler için yapılmış.
ama evlerde normal sayaç olduğuna göre hiçbir işe yaramaz.
evlerimizde sadece aktif enerjiyi ölçen cihazlar var yani buzdolabı çamaşır makinesi gibi reaktif enerjide çeken cihazların kullandığı reaktif enerjiyi düşürerek halkı kandırmanın amacı ne olabilir?
Bence PARA PRAR PARA...
 
Asistan bu kadar insan yalanmi soyluyor hala iddaa ediyorsun...

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Çevremizdeki insanlara bilgi verip, bilinçlendirmeliyiz. Vatandaşımızı bu dolandırıcılara karşı korumalıyız. Bu Vatanını, Milletini seven her teknik elemanın üzerine düşen bir görevdir.
 
arkadaşlar kimi diyor yansıyor faturaya kimi diyor yansımıyor önüne gelen yorum yapmış kompanzasyon ,elektrik sayaçlarının çalışma prensibini bilen ve bu cihazları alıp deneyen biri varmı şunu bir kerede açıklasın boşuna zaman kaybı yapmıyalım bence.
 
deney olmazsa olmaz :) yoksa nasıl inanalım değilmi ama
 
Evet cihaz kondansator vasıtasıyla o tanitiminda enduktif bir yük bağlanarak ampermetrede bir iyileşme yaptığı dogrudur cunki enduktif alıcıların çektiği reaktif yükü tam tersi kapasatif bir yük bağlanarak kompanze edilir burada yanlış olan evlerimizdeki sayaçlar aktif enerjiyi yazar reaktifi yazmaz cihazın bizim faturamiza bir faydasi yoktur

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
konunun hiçbir yerinden değilim. sadece aklıma şu takıldı. iyi niyetli bir teknik kişi, neden sunumunda azalan niceliğin aktif güç cinsinden değil de amper cinsinden miktarını verir. bunun dışında forumu okumadım detayları bilmiyorum. sadece bir yorum:)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst