Enda PLC Programları

Arkadaşım bu plc lerin gerçekten türk malı olmasıı imkansız. kesinlikle türk malı falan değiller. enda nın sattığı hiç bir şey yerli üretim değidir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
plc fiyatları sadcee plc ve 8 girişli 8 cıkışlı 250 civarında istersenişz enda bayisi olarak siiz yönlendirebilirim bana özel meilden ulaşabilirseniz yardımcı oluurm.
 
ayrıca sayın enda yöneticisi sizden bir konu hakkında yardım amak istyorum enda plcler üzerinde cannbus haberleşmesi var bu canbus movicon Scada ile haberleşebilmektedir diye bana özel meil atabilirmisniz.
 
Fazla attın kardeş... Enda nın bazı ürünleri ithal, evet. Ama birçok ürünüde Türk malı...
 
Değerli Arkadaşlar, yazılanları büyük bir dikkatle okudum. Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Enda bünyesinde 30 a yakın mühendis çalıştıran, elektronik konusunda üretim yapan ve ürünlerini yurt dışında başka markalara onların adıyla da üreten bir firmadır. PLC, SSR ve diğer pano üstü ürünler tamamen İstanbul merkezimizde üretilmektedir. Ürünlerimizin kalıplarını biz yaparız ( taklitlerimizi piyasada görüyorsunuz ), Plastik baskılarını biz yaparız, donanım tasarımı ve yazılımı %100 bizimdir. Biz SMD dizgisini yapar, biz kalibre eder, biz kutularız. Kutuladıktan sonrada satış ve satış sonrası teknik desteğini biz yaparız. Bu aşamaların hepsine PLC lerde sahiptir. PLC nin komponentleri hariç %100 ü yerlidir. Bunu bayilerimiz, özellikle de bizim içimizden çıkmış bayilerimiz çok iyi bilirler.

PLC ler üretildiği Haziran 2009 dan bugüne çok geliştirildi. Artık PLC den mail atabiliyor, internetten ulaşabiliyorsunuz. Diğer özel istekler imkanlar dahilinde gerçekleştirilebilir.

Daha detaylı bilmek isteyenler firmamızı ziyaret edebilirler, teknik destek almak içinde firmamızı arayabilirler.

Bilgilerinize
 
Ethernet portlu ENDA PLC' ler bu port ile direk PC' nin ethernet portuna ya da yerel intranetinize bağlanarak programlanırlar. Dolayısı ile kablo bağlantısı ayrıntıları yoktur. Standart Ethernet kablosu ile program yükleyebiliyorsunuz.
 
Burak arkadaşımız ENDA' nın Dudullu' daki fabrikasına hiç gitmemiş anlaşılan. İsteyen herkese üretim bandını gösteriyorlar. PLC eğitimlerinde PLC' yi tasarlayan arkadaşlarla da tanışıyorsunuz. Zaten eğitimi PLC yazılımını geliştiren arkadaş veriyor. Ülkemizin değerlerini böyle karalamak yerine destek olmak daha mantıklı olur sanırım.
 
Tam açıklarsanız elbette yardımcı oluruz.
 
burakpulan arkadaşımızı bir uygulamacı ve kullanıcı olarak kınamak istiyorum. enda eksiğiyle fazlasıyla türk malıdır. bu şekilde karalanmasında ben art niyet ararım. yiğidi öldür hakkını ver demişler. hakkını teslim edelim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,546
Kullanıcılar
449,912
Son üye
mavilacivert11

Yeni konular

Geri
Üst