Enda ile Emko Sıcaklık Proses Kontrol Cihazları

west 8100 4 -20 ma parametreleri lazım
 
emko kasa kalitesi ve teknoloji olarak daha ileri duruyor.dünyadaki kaliteli markaların sahip olduğu sertifikalar türkiyede sadece emkoda var.bildiğim kadarıyla emkonun en iyi tasarımlı kontrol cihazı seçilen ödül almış cihazıda var.emko cihazları biraz daha profesyonel ve sanayi ortamına uygun duruyor.diğerleri şekil ve elektronik olarak birbirine benzeyen cihazlar.zaten cihaz kasalarını altınkaya kutu diye biryerden alıyorlar.biraz elektronik bilginiz varsa sizde standart kasa alıp cihaz yapabilirsiniz.yerli olarak durum böyle.dünyada ise bana göre en iyi omron sonra jumo gelir.

west 8100..... 4, 20 ma sıcaklık kontrolu yapamıyorum istediğim hassasiyeti yakalamıyorım artı eksi 5 derece oynuyor oransal valf kontrolu valf da sıkıntı yok parametre verebilirmisiniz ???
 
Bence enda ve emko yu geç. Nokta atışı yapmak istiyorsan Kontel Isı kontrol cihazı kullan. fiyatı diğerlerine göre pahalı fakat.nokta atışı yaparsın.
 
Enda'da Emko'da yerli ve kaliteli markalar. Ama şahsi kanaatim Emko'dan yana. Hem tasarım hem kullanım bakımından daha iyi. Bunun dışında fiyat olarak da Emko, Enda ürünlere göre çok daha uygun.
Sonuç olarak iki marka da işini iyi yapan yerli firmalar, ikisinde de sıkıntı yaşamazsınız.
 
bu bahsettikleriniz bursa mı balıkkesir mi o tarafların ürünümü ortak
 
Selam benim bir sorunum var iki adet sıcaklık sensörüm var bunları karşılaştırıp düşük olan tarafa selonoid vanayla sıcak su basacağım böyle bir karşılaştırmayı yapabileceğim bir ürün varmı acaba?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst