endüktif %0 kapasitif %0 işte seyredin

zefiran

Üye
Katılım
17 Ocak 2008
Mesajlar
189
Puanları
1
Yaş
39
adobe flash video ile seyredebilirsiniz arkadaşlar

Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.


gerçekten mükemmel değerler verdi hakkını yememek lazım bence ....
 
konunun başlıgı itibariyle aktifin %90 nını idare sana reaktif yazdı bile cünkü

endüktif %0 kapasitif %0 ise cezadasın zaten güzel kardeşim (KONU BAŞLIGINI DEĞİŞTİR)

Video netlik cok kötü bu rölenin kullanma klavuzu varsa buraya eklersen inceleme imkanımız olur..
 
Son düzenleme:
tam seyretmedin herhalde biraz daha gerisini izlersen görürsün...yeni reaktif güç rolesinin üzerindeki değerleri ben okuyabiliyorum bi daha bak istersen

ordaki amacım ilk rolenin değeri ve taktığımız ikinci rolenin değerleri arasında bir mukayese yapmaktı .endüktif yüde 99 kapasitif yüzde 99 olmasını mı istersin böylemi olmalıydı sence ?

zaten cihaz üzerindeki endüktif ve kapasitif ayarlarını biraz yükseltirsen istediğin değere ulaşabiliyorsun ...
 
Son düzenleme:
paylaşım için teşekkür ederiz
 
konunun başlıgı itibariyle aktifin %90 nını idare sana reaktif yazdı bile cünkü

endüktif %0 kapasitif %0 ise cezadasın zaten güzel kardeşim (KONU BAŞLIGINI DEĞİŞTİR)

Video netlik cok kötü bu rölenin kullanma klavuzu varsa buraya eklersen inceleme imkanımız olur..
Kardeş bu ceza sayacın düzgün değer kaydetmediği düşünülerek yazılır. Sayacınızın sağlam olduğunu ispatlarsanız (Elk. İdaresine Müracat ederek kontrol ettirebilirsiniz) Bu % 90 ceza iptal edilir.
Yani Kapasitif %0 , Endüktif %0 gerçekten yapabiliyorsanız. sorun değil....
 
herhalde yanlış yazdım endüktif ve kapasitif değerleri(yani %0 ) kullandığım bu role ile ne kadar aşağı çekebildiğimi göstermek için yazdım yoksa bu değerlerde her fazın cos fi sinin teori olarak hiç bir zaman 1 olamayacağınıda biliyorum ama kullandığım bu role gerçekten mükemmel özekllikle kapasitif cezadan yakınanlar denemeli mutlaka bu roleyi .

arkadaşlar başlığa bakarak bu panoda sayaçla ilgili bir arıza olduğunu düşünmeyin çünkü yok .başlık ters geldi herhalde ...

bu rolenin ayarlarını aşağı çekerseniz bu değerleri görebilirsiniz .ancak pratikte yüzde 0 oranı istenmez.özellikle kapasitifi ne kadar aşağı çekebildiğimizi zaten görüntülerde görürsünüz ...
 
Yanlış görmediysem, ilk rölenin markası Tense idi.İkinci rölede ise grup ar-ge yazıyordu.Ve yine yanılmıyorsam tense röleyi de grup arge üretiyordu.Ceza ödenmesine neden olan bir röleden,cosfiyi 1 de tutan bir röleye ulaşacak kadar çalışma yapmalarını takdir ediyor,başarılarının devamını diliyorum.Keşke herkes böyle geceli gündüzlü çalışıp,böyle icatlar yapsa.
 
Çalışmalarından ötürü gruparge'yi tebrik ederim.
 
söktüğümüz role tense oda güzel bir role ancak burda şu fark var :role tristör katı üzerinden reaktörleri sürerken sistemin ihtiyacı kadar endüktif yükü kapasitif yüke karşı kullanarak kapasitif yuku indiriyor .yani reaktörler kontaktörler aracılığıyla tam devreye ye geçirilmiyor .

kondansatörler kontaktörler aracılığıyla devre ye geçiriliyor. kullanım menüsüde çok basit .herkese tavsiye ederim bu roleyi arkadaşlar .GRUPARGE yi şahsım adına tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst