En İyi Sigorta Üreticisi Hangisi?

Abi siemens hala çok iyi mi?Birçok kişi beğenmiyor.Bende siemens tercih ediyorum ama şunu duydum siemens sigortayı 2,5-3 tl satan firmalar olduğunu duydum.Bu fiyata ne kadar kaliteli olur diye düşünüyorum çünkü şuan schneider sigorta fabrika çıkış fiyatı 3-4 tl diye biliyorum.moeller i hiç kullanmadım ama yıllar önce bir pano firmasında kullanıldığını gördüm o zaman fiyatını sordum siemensten daha pahalı olduğunu ama piyasada sahtesi olmadığı için bu ürünü kullandıklarını söylemişlerdi.

Siemensin çakması piyasada çok geziyor dikkat etmek lazım bayiiden almak lazım. Moeller'in şalt malzeme kaliteside çok iyidir. Üçüncü bir marka sorarsan ABB derim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
telemakaniguu, merlin gerin ve schnider..moellerin 2000 A motorlu salterlerini gordum Alstom panolarda.gayet sehvetli duruyorlardi))..siemensin urun yalpazesi cok genis, adamlar her biseye el atmislar..dolayisyla sahtesi cakmasi cok uzman abimizn dedigi gibi..
 
Bence Merlin Gerin ve Siemens :)
 
Berkan Bey benim staj yaptığım yer hala kullanıyor valla çokta sağlam kolay kolay arıza vermiyor kaçak akım rölelerini bile test ederken hep sağlam çıkıyor :) Analog her zaman iyidir :)

MerlinGerin'ı 1992 yılında Schneider Electric satın aldı biliyorsunuz umarım ? Öğrenci olarak piyasadan bu kadar da kopmayın. ;)
 
abi yanlislik olmasin 2005 te calistgim sirketin Alstom panolarinda vardi merlin gerin ler?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst