En İyi Sigorta Üreticisi Hangisi?

muratcyber

Üye
Katılım
19 Eki 2007
Mesajlar
710
Puanları
1
Yaş
43
arkadaşlar ben öyumu kullandım sizde kullanın şimdiden teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Oyunuzu kullanırken hangi nedenler etkili oluyor belirtirseniz, oylamanın bir amacı olur. Benim seçimimin sebebi:
Fiyat-kalite oranı=siemens
 
Ben oyumu siemens ten yana kullandım. Şantiyelerde gördüğüm kadarıyla yaygın bir biçimde kullanılıyor. Kendi uygulamalarımdada kullandım bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye etmiyeceğim marka ise Legrand'tır ray üzerine oturtmakta kullanılan mekanizmayı çok kötü yapmışlar yay çıkıyor.
 
Arkadaşlar keşke tercih sebeblerinizide yazsaydınız daha iyi olurdu. benimde tercihim merlin gerin. montaj klipsi sabitlenebiliyor raya montajı veya raydan sökülmesi çok kolay. vidaları hem yıldız hem düz tornavida ile sıkılabiliyor. kabloların sıkıştığı bölüm vidanın üzerine basma esasına göre değilde sıktıkça daralan bir kutu yapısında olması daha sağlıklı. ve görüntü itibari ile daha estetik suruyor. fiyatıda oldukça makul.
 
Tercihim kalitedir, fiyat ikinci plandadır.
 
arkadaşlar bende merlin gerini kullanıyorum nedeni kullanışlı montajda rahat kabloyu daha güvenli sıkıyor ve simens gibi sigortayı sıkınca plastik aksamı kırılmıyor. fiyatıda uygun ve çok kaliteli
 
arkadaşlar oyum siemense. nedeni siemensten harih bi merlin gerin var burda.ama benim çalıştığım firmada kararlılık en önemlisi.ben sigortamı 2 A de kullansam 63 A de kullansam tolerans değeri şaşarmı diye arkama dönüp bakmamam lazım.merlin gerin de iyidir.fiyat açısından tabii.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst