En çok Tercih Edilen PLC?

engn_baba

Üye
Katılım
27 Şub 2011
Mesajlar
160
Puanları
1
Yaş
34
Piyasada en çok kullanılan her ıstege her ıhtıyaca karsılık veren en geçerli PLC markası hangısı? butun ihtiyaçlara ilaç olan PLC hangısıdır.?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Sayın engn_baba

Her ihtiyaca karşılık veren PLC ünitesi oldukça zor lakin farklı ihtiyaclara cevap veren modül destekleri ile ve servis-satış ağında müşterisini üzmeyen bir kurum varmı derseniz ilk tercihim Siemens oalcaktır.Ülkemizde de yaygın kullanılan ürünün Siemens olamasıda PLC hakkında gerekli döküman ve tavsiyeleride sanal ortamında kolayca bulunmasıda bir aantaj sağlamaktadır.Lakinn son yıllarda yerli markalarımızda bu alanda boy göstermye başlamışlardır.

Saygılarımla
 
BEN siemensin bılgılerının kolaybulunamadıgını zannedıyordum ama :(
----------------------------------------------------------------
çünkü siemensi öğrenmeyı cok ıstıyorum suan delta plclerle ılgılenıyorum dokumanlarıda Türkçe oldugu ıcın bana daha kolay gelıyor ama sankı delta sıemensten daha kolay siemens plcler kulagı enseden tutmaya benzıyo ama kalıtelıde oluyolar fıyatları ne cıvarlarda bılgınız varmı acaba üstad?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
En kolay ulasacaginiz, en kolay ogrenebileceginiz ve kesintisiz destek alabileceginiz urun suphesiz GMTCNT.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst