elektronik ve haberleşme mühendisliği öğrencisi kendini geliştirmek için neler yapmalı ?

Katılım
27 May 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Elektronik ve haberleşme 1.sınıf öğrencisiyim kendimi geliştirmek istiyorum. sizce neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
forum da aynı soru ve cevapları var forumda araştır.
 
Ayrıca bol bol elektronik devre uygulamaları yapman
Çok teşekkür ederim... ben ankarada yaşıyorum bir tanıdığımın yanında işe başlıycam pazartesi günü elektronik devreleri kartları daha iyi öğrenmek için ... bunun dışında neleri öğrenmeye çaba sarfetmem bana getiride bulunur ????
 
elektronikçi olmak çok geniş bir kapsamdır
yazılım mı yapacaksın donanın mı bunun kararını iyi vermen lazım
ben şuan 1. sınıfta olsaydım yazılım yapardım çünkü yazılımdaki maaşlar donanımda çok zor .
C , C++ C# ile başla bence vakit kaybetme
 
ben de mezun oldum Elektronik ve Haberleşmeden. Çok aşırı bir heyecanla başladığım okulu moralim bozuk ve hevesim kırık bir şekilde bitirdim. Tan süresinde ve not ortalaması 89.20 olarak...
Öğrenmek isteyebileceğin hiç bir kaynak yok diyebilirim. Elektronik bir okyanuslar evreni. Neresinden girsen kaybolursun. Elinden tutmaya hevesli insan ararsan o zor.
İş olanakları sınırlı. Teknisyen işi yaparsın. Kabul edersen. Ve tabi onlar seni kabul ederse...Zira diploma tek başına işe yaramaz. Staj yaparken kendini 2-3 ay geliştirebilirsin. Ama öğreneceğin şeyleri zaten bir elektronik tamir kursuna yazılsan uygulamalı olarak fazlasıyla öğrenir, hemen işini kurar ve ego şişirmeye fırsat vermeden para kazanmaya başlarsın.
Ben bu kafayla Elektronk ve Haberleşme Okumak zorunda bırakılsam, kendimi bilgisayar yazılımı, Android yazılımı ve Web tasarıma verirdim. Fet -mosfet -devre analizleri -Ac-Dc Teoriği sana para kazandırmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst