Elektronik Kart Tamir Atölyesi

teknik46

Üye
Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar, fabrika makinalarının elektronik kartlarını tamir işini yapmayı düşünsek, böyle bir kart tamir atölyesini kurmak kaç liraya mal olur?
 
:) emin ol bayağı bi tutar.senin bahsettiğin atölyeden ziyade daha çok bir labaratuvar kurman lazım.. ölçü aletleri test cihazları vs.vs.vs....
bide kaliteli elemanlar..
 
kardeş eğer problemleri iyi biliyosan(örneğin ups ekranı flash(periyodik yan-sön) yapıyo) emin ol bir havya bir ölçü aleti bir de elektronik malzeme satan bir tanıdık olması yetecektir.
 
peki arkadaşlar tamir ve özel imalatlar için en kolay nasıl piyasa ortamı yapılır. Otomasyon elektronik kart imalatı ve onarımı pano tasarım ve toplama için müşteri nasıl bulunur.
 
peki arkadaşlar tamir ve özel imalatlar için en kolay nasıl piyasa ortamı yapılır. Otomasyon elektronik kart imalatı ve onarımı pano tasarım ve toplama için müşteri nasıl bulunur.
çevreni geniş tutacaksın, ihaleleri devamlı takip edeceksin ve bir de bazen ben konuşurum bazen de yaptıklarım konuşur felsefesine sahip olacaksın
 
Mustafatemel arkadaşıma katılıyorum. İlk patronum iş işi bilen adam arar derdi. Piyasada basit arızaları giderecek çok arkadaş var ama arıza 10 yılı aşmış scara robotunun eksen kartı olunca sayı epey azalıyor. (ben tamir ettirmeye çalıştırdım da oradan biliyorum) İkinci olarak acizane tavsiyem bu işleri yapan firmada kariyer yapmandır. müşteri çevreni orada arttırabilirsin

İyi çalışmalar
 
arkadaşlar aranızda otomasyon tamir ve imalat dükkanı açmış ve bu işin zorlukları deneyimleri ile ilgili bilgi yazarsa sevinirim ileride dükkan açmayı düşünüyorum ama bir internet sitesi yapmaya bile vakit harcayamıyorum ortaklık ile dükkan açmak nasıl olur deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekürler.
 
Yıllardır bu konuda onarım yapıyorum. Rahatlıkla sorularınızı sorabilirsiniz. Elimden geldiği kadar cevaplarım.

Olmazsa olmaz test cihazları arasında, empedans test cihazı var. Cebinizden para verip alacaksanız, kalite ve fyatı en iyi olan bana göre eflvitester-scobe cihazını tercih edin derim. Her türlü kartı onarabilirsiniz. Zaten daha önce kart tamiri ve onarımıyla çok az uğraşmış bir teknik arkadaşımız 10 dakika cihazı kullansa tamam der.

Kolay gelsin :)...
 
Ortak iş yeri açmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Eğer ortaklık yapacak iseniz her şey şeffaf açık olmalı, iş paylaşımı ve görevler net belirlenmeli ve baştan en ince detaylarda anlaşılmalı, özellikle maddi konular. İşler büyüdüğünde maalesef sorun oluyor yoksa.

Yurtdışında para paylaşımını beceriyolar, ortaklıkları çok iyi profesyonel düşünceleri var, maalesef bizler paylaşımcı değiliz. Onlara da dedelerimiz öğretti aslında, nerde eski Ahi Evran kültüründe yetişen ustalar ve esnaflar. Onların iş ahlakının yarısına şimdi sahip olsak, bir kaç yılda Japonya olurduk. Avrupa birliği kapısında vs. dilenci durumuna düşemezdik, onlar kapımızda dilenci olurdu. Biz ise gene de onları ezmez, yardımcı olurduk.

Neyse çok çalışmamız ve birbirimize biraz dahi olsa güvenmemiz lazım...
 
slm kolay gelsin arkadaşım ben 8 yıldır tv tamir ediyorum fakat bu arçelik servislerinde 2006 dan bu yana beyaz eşya ile ile birlikte oldugu için artık beyaz eşya tamirine bakıyoruz hep kart arızası var ölçü aletlerinle micro dirençlere kadar ölçüyorum saglam bu cihazın ismini daha önce duydum fakat kortugum bir konu var yazılım sorunu bana yardımcı olurnusun telefonum 0507 367 49 09 çaldırman yeterli ben seni ararım şimdiden teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,248
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst