elektronik haberleşme imza yetkisi

ronnie9900

Üye
Katılım
27 Şub 2017
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
28
iyi günler elektronik haberleşme mühendisliği 2. sınıf öğrenciyim uzun zamandır inşaatlara ilgim var yaz boyuncada şantiyede çalıştım bu işle ilgilenmek istiyorum bölümü yazmadan önce böyle bir ilgim yoktu olsaydı inşaat mühendisliği yazardım neyse benim size sorum bu inşaatlarda elektrik projelerine imza atabiliyoruz anladığım kadarıyla benim ehm mezunu olmam sektörde nasıl bir etki yapar ? bana bu konu da bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
elektrik 1 kV Altı Tesisler için SMM Belgesi
Bu belge ile 1000 V altındaki gerilimdeki projeler sözleşmeler imzalanabilir. Örnek: İç tesisat projeleri, topraklama ölçümleri, danışmanlık, müşavirlik hizmetleri. Bu belgeyi ders şartı aranmadan tüm "Elektrik", "Elektrik-Elektronik", "Elektrik ve Elektronik", "Elektronik", "Elektronik ve Haberleşme" Mühendisleri alabilir.
 
Smm alıp 1 kv altı (ag) tüm projelere imza atabilirsin, şantiyecilik yapmak istiyorsan yani bir inşaat firmasının elektrik müh olarak görev yapmaksa amacın smm zaten işe yaramaz kendi büron olması lazım. Projecilik ve kendi tahaattüt işini yapmayacaksan imza yetkisi çok bir anlam kazanmıyor zaten.
 
Kendi proje ofisimi açıcam şuan şantiyede çalışıyorum inşaat işlerini öğrenmek için seneyede elektrik proje yerinde proje çizmeyi öğrenicem benim tam öğrenmek istediğim bir binanın elektrik projesini çizdiğim zaman kendi imzamı attıgım zaman geçerli olucakmı ve elektrik mühendisinden farklı birşey olucakmı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,919
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst