Elektrikli Soba Teli

avatar10

Üye
Katılım
26 Ocak 2010
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
45
arkadaşlar bu elektrikli ouartz cam tupun içinde olan yay şeklindeki tellerden nerelerde bulabılıriz.
ve aynı uzunlukta olması yeterlimi incelik kalınlık gibi ayırt edici özellikleri varmı.
teli kopmuş nerelerden bulunur.markası belli değil sobanın garantisi servisi söz konusu değil.
ya cam tüpün içindeki kopuk eski teli değiştircez yada çöpe atılcak.israf olmasın diye değiştirmek istiyorum mümkünse tabi.
 
sadece tele gerek yok camıyla beraber satılıyor zaten genelde standart uzunluklarda var hemen hemen her markanın uyar diye düşünüyorum
 
Elektrikli ev aletleri bakımını yapan teknik servislerde bulabilirsin
 
onlarında kaliteli ve kalitesizleri var aman dikkat et hemen kopuveriyor malum çinli amcalar burayada el attı
 
Selamun aleyküm
Kalınlık uzunluk gibi etmenler önemlidir. Bunların farklı olması çektiği gücü değiştirir. Diğer arkadaşlardan bahsedildiği gibi standart olarak satılanlardan almak işi halledebilir; tam boyu bulunmasa bile(ki muhtemelen bulunuyordur) en yakını alınıp takılabilir.
Hırdavat toptancılarının toplu olarak bulunduğu bir yerden aldığım oluyordu; toptanı çok uygun olması lazım. Sizde toptan satış yapan yerlere sorun ve de nereden ulaşabilir olduğunuzu da sorun.
Uzunluktan bahsetişsiniz; bir şekilde kendiniz yapmayı düşünürseniz boydan önemlisi direncidir. Malzemelerin dirençleri farklı olur. Uygun bir tel bulursanız direncini ölçerek boy ayarlaması yapmanız gerekir diye düşünüyorum.
Hayırlı günler dilerim.
 
arkadaş elektrik malzemesi satan dükkanların genelde hepsinde bulunur; dış camının ölçüsünü elektrikçiye söyle sana yardımcı olur.
 
arkadasım en önemlisi cihasın markası rezistansın boyu talep edeceksen bu parametreleri dikkate al ben bu malzemeyi satıyorum
 
açıklayacı cevaplarınız için çok saolun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst