Elektrik Stajı ile ilgili yardım bekliyorum

adolia

Üye
Katılım
25 Haz 2015
Mesajlar
6
Puanları
1
10 Sayfa genel bilgi asetat proje çizimlerden oluşucak 30 sayfa rapor rapor bir şekilde yazılır

ama Bölümüm elektrik genel bilgi olarak ne yazmalıyım akıl verirmisiniz birde asetat ne anlama gelıyor ne ile alakalı ?
 
Bizim okul zamanlarımızın vazgeçilmez proje olayı asetat kağıdı ve rapido kalemi. Ne uğraşırdık silmekte mümkün olmazdı jiletle kazırdık :) Hey gidi günler hey.
Bu devirde Asetat kağıdına proje istenmesi enteresan yadırgadım açıkcası. Senden istenen muhtemelen tesisat projesi arkadaşım yazı içeriği olarakta Proje uygulama esasları ve hesaplamaları ile ilgili bilgiler olması gerekir.
 
Abi o Muhtemelen o seneler öncesinden beri süre gelen aynı defter Asetat vs abartılı olur şu zamanda :) belli kısıtlamasız genel bilgi demiş Muhtemelende 10 sayfayı Pano Projesi çizicem veya 5 sayfalık bir proje kalanı bilgi burada kontaktör termik hız kontrol vs tanıtsam mantıksızmı olur genel bilgide
 
Asetata proje çizilir, anlatacaklarında çizdiğinle ilgili olmalı yani tesisat ile ilgili. Normal sorti, komütatör sorti, vaviyen sorti, priz sorti, buat, klemens nedir... tonlarca yazacağın şey var.
Asetat konusuna gelince stajı öğrenciler genelde şişirme copy/paste yaptıkları için öğretmen asetat çizimi bulamaz oturur kendi çizer mecburen diye düşünmüş olabilir.
Mesleğinizi sevin, en güzelini yapmaya çalışın, emek verin...
 
10 Sayfa istiyorlar Asetata gerek kalmaz die düşünüyorm Proje ve genel bilgi yer aldırtsam yeterli olur umarım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst