elektrik sayaç aboneliği hakkında

dmrenerji

Üye
Katılım
25 Şub 2012
Mesajlar
12
Puanları
1
arkadaşlar 1 adet merdiven otomatiği aboneliği olan bir elektrik sayacım var, ben bu aboneliği iptal edip meskene yani daire oboneliğine çevirebilirmiyim inşallah anlatabilmişimdir tşk ederim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
hayır çeviremezsin çünkü merdiven otomatiği aboneliği sözleşmesinde şartları bellidir merdiven ortak aydınlatma kullanımı içindir diye bir ibare yazıyordur mesken aboneliğinde ise meskene ait tapu ve belediye bilgileri yazar nosu katı tapu kaydı gibi yani iki abonelik farklıdır anladığım kadarıyla siz bir nevi ruhsatsız bir ev için abonelik almaya çalışacaksınız fazla para ödemeden elektrik abonesi olmak istiyorsunuz yanlış anlamadıysam biraz açarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.
 
kesinlikle olmaz çünkü abonelik taşınmaz mesken ile ortak kullanım farklı 2 aboneliktir. yniden abone olmalısınız
 
Elektrik Kurumu özelleşmeden önce bir yolunu buluyorlardı ama Cengiz-Limak-Kolin gerçekten kalite çalışıyor. Kuş uçurtmuyorlar. Bir senede çeki düzen verdiler.
 
Uludağ elektrik a.ş. de abonelik noktasında sürekli yeni şeyler çıkarıyorlar. şimdi de sayaçları şirket verecekmiş.ücretsiz olarak. ancak sayaçları almadan önce abonelik dosyalarını hazır halde istiyorlar. abonelik dosyası hazırlığı ayrı bir zaman gerektiriyor. bu sürede sayaçların yerine takılması, kontrolü gibi işlemler beklemeye alınacak. bana biraz gereksiz geldi. acaba diğer şirketlerde de durum böyle mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,177
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst