elektrik kalfalık sınavı

ümit 1976

Üye
Katılım
16 Ara 2012
Mesajlar
134
Puanları
1
Yaş
47
selam arkadaşlar elektrık kalfalık sınavına gıren varmı eger varsa sorular zormu veya hangılerı zordur yardımcı olabılırsenız sevınırım şimdiden teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
arkadaşlar sınava gırdım cok zorlanmadım gayet basarılıydı bakalım sonuclar nasıl cıkacak
 
selam arkadaşlar dün sınavlar bıttı uygulamada dahıl bılmeyen ıcın cok zordu şunu ıyı bılın yardım edıyorlar dıyen arkadaşlarımız vardı hocalar kesınlıkle yardım falan etmıyorlar. bız elektrık elekronık bolumu 10 kışıydık sınavda belge alabılec en fazla 2 veya 3 vardı onlarda sınavlara defarca katılmıslar 10;cu defa sınava gıren vardı bundan şunu cıkaralım kesınlıkle derslere calısılmalı hende cıddı bı şekılde en cok zor olan kısım asenkron motorlar ve kumanda bılgısı sınav sonuclarını haftaya ögrenecegım bakalım sonuc nasıl olacak şimdilık bu kadar sorusu olan arkadaşlara cevap verırım ıyı gunler
 
selam arkadaşlar sınav sonucları bellı oldu kalfalık belgesini kazandım şimdi sıra hazırandakı ustalık belgesınde
 
hayırlı olsun dostum.
peki nasıl oluyor arka arkaya iki sınava girmek ? yani ben gidip sorduğumda Kalfalık için belirli ustalık belgesi için belirli bir sigortalılık süresi var. sen Ustalık belgesi alacak kadar mı sigortalılık süren vardı ?
 
evet kardeşim ama bende şubata kaldım hoca yalnış hesaplamış sgortayı :) teşekkürler
 
arkadaşlar konu alakası yok ama yeni konu açmak için nerden girmeliyim yardım lutfen
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,583
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst