Elektrik-Elektronik yaz stajı ve staj dosyası

Hawk10

Üye
Katılım
21 Haz 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
25
Selamın Aleyküm abilerim forumda yeniyim bişey sorcaktım ben Elektrik-Elektronik öğrencisiyim lise 3 e geçtim bu yaz bir bilgisayar dükkanında staja başladım ama bu bilgisayar dükkanında teknik servis ve güvenlik sistemleride var bana bir sorun oluştururmu ve staj dosyasına yazacak bişey bulamıyorum bana 20 iş günü için staj dosyası lazım elinizde varsa atabilirmisiniz teşekkür ederim.
 
Malesef böyle bir istekte bulunduğun için seni kınıyorum. Staj için seçtiğin yerde ne yapıyorsan yazacaksın. Yazacak bir şey bulamıyorsan yanlış yer seçmişsin demektir.
 
Abi bende böyle olsun istemezdim kendim yazmak isterdim öncelikle staj yaptığımız yerde elektrik elektronikle ilgili pek bişey yapmadığımız için bunu istedim ve ben staj için seçtiğim yeri mecbur kaldığım için seçtim çünkü heryer nerdeyse dolmuştu biraz geç kalmışım diğer yerlerede ulaşım zorluğundan dolayı gidemedim yanlış bişey yazdıysam özür dilerim.
 
Elektrik elektronik devre ler diye google beye arat çıkan devre şemalarını çiz çalışma mantığını yaz bir arıza uydur yaz .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst