ELEKTRİKLİ BİSİKLETE 220V

Katılım
26 Eki 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
46
Konum
Ege Bölgesi
Merhabalar, yakında bir elektrikli bisiklet almak istiyorum. Lakin işim gereği pek fazla iş yerinde veya büroda olamıyorum. Elektirik bisiklette şarjı belirli bir sürede. 220 v elektirik ile akülerinin dolduğunu düşünürsek, arka lastiğine veya dişlilere yerleştireceğim 220 v üreten bir devre ile direk priz girişine bunun verebilirim. yolda olduğum sürece elektirik üretebilir ve durduğumda normal üretimi iş ve evimin elektiriğinden yapabilirim. bu konuda nasıl bir motor kullanmam gerekli dir acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bunun yerine güneş paneli ile şarzı düşünün. Düşündüğünüz gibi pratikte olmuyor. Enerji şekil değiştirdiğinde kayıplar oluyor. Verdiğiniz enerji almak istediğiniz enerjiden fazla olmalı.
 
Bisikletten elektrikli bisiklete geçiş amacı pedal çevirmekten kaçınma değilmi (başkalarıda var). Oraya alternatör koyduğunuzda bataryanızı doldurmak için pedal çevirmeniz gerekecek. Devri daim makinasına döner dediğiniz olsaydı. O da mümkün olmadığından bu iş yatar. Şarz için beklemek istemiyorsanız yedek bir batarya alıp işyerinizde şürekli şarzlı tutarsınız.
 
sağlık için pedal çevirelim arkadaşlar :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst