ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TAVSİYE

hakan1846

Profesyonel Üye
Katılım
5 Ara 2010
Mesajlar
776
Puanları
306
Yaş
54
Selamlar.
Elektrik süpürgesinden yana yüzüm hiç gülmedi.Sulusu koku yaptı ,torbalısı tozuttu,diğeri beynimizi eritti.Kısacası, makul ölçülerde bir süpürge arayışındayım.tozutmayan,koku yapmayan,kafa ütülemeyen,filtre ve torba masrafı çok olmayan,yedek parçası bulunabilen 500-750 tl aralığında bir makine aramaktayım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Fakir Prestige 1800-1900 serisi kullanıyorum.Gayet sessiz , torbalı ve çıkış filtresi olan bir makine.Makineden çok başlıktaki emiş sesini duyuyorsunuz. Fakat sayın @elkgazi arkadaşımızın tavsiyesi olan makinede emiş başlığının da sessiz olduğuna vurgu yapılmış.Bence listeye eklenebilir.
 
Fakir Prestige 1800-1900 serisi kullanıyorum.Gayet sessiz , torbalı ve çıkış filtresi olan bir makine.Makineden çok başlıktaki emiş sesini duyuyorsunuz. Fakat sayın @elkgazi arkadaşımızın tavsiyesi olan makinede emiş başlığının da sessiz olduğuna vurgu yapılmış.Bence listeye eklenebilir.
O kadar memun kaldim ki ikisi ayni biri farkli olmak uzere üç tane aldim:) . Fakirin urunleride guzeldir.Supurgenin tek memnun olmadigim yani kablosunu sonuna kadar icine sarmakta zorlanmasi ama kablosu cok uzun evin her kosesine yetisiyor zaten bu sebepten geri toplamakta zorlaniyor.
 
Son düzenleme:
Bu kadar olur .7 senedir çalışan makineme nazar değdirdim bugün :) .Kablo makarasındaki bileziklerin kabloları kopmuş ameliyat yaptık akşam akşam.
 
Sessiz fısıltı türünden ürünler var reklamlarda da geçiyor, ama bunlar genelde torbalı tip oluyor. Şunun gibi bi seçenek sunayım, Allah (c.c) nasip ederse ben de yakın zamanda bundan bakacağım.
 
Beyaz eşya ve küçük elektrikli ev aletleri konusunda hepimizin yanıldığı nokta, yanıltıcı reklamlar malesef.(sakın üzerinize alınmayın sayın by lent)
Beğeniyle izleyip şekline hayran kaldığımız o kadar çok ürün fiyasko çıktı ki.
Ancak fiyat olarak yanına yaklaşamayacağımız Rainbow ve dyson gibi profesyonel ürünler de yok değil.Konu sadece benim süpürge almamla alakalı değil.Bir çok ünlü markanın ürettiği ürünün mutlaka kötü bir tarafının olması.Torbalı alınca tozutuyo,yok torbası küçük,yok sulu alınca koku yapıyo veya devrilme riski var,torbasızın iki tane hepa filtresi 100 küsür lira.Durum böyle olunca kafa fena karışıyor.
Sağolsun kullanan arkadaşlar iyi niyetle tavsiye veriyor ama biraz inceleyince, birinin gürültüsü 80db,diğerinin filtesini temizlerken ev batıyor.Şu an çok kararsızım,yine gidip .oktan bi makinaya sap olucam sanırım.
Bence bu konuda en yetkili kişiler, bu makinaların servisleri olmalı diye düşünüyorum.İçlerini en iyi onlar bilebilir.İyi ve kötü yanlarını anlatıp orta karar bir tavsiye verebilirler.Teşekür ederim.
 
Haklısınız en yetkili kişiler servisler ancak her servis kendi ürününü övecektir. Hiç kimse kendi malını kötülemek istemez. Her ürünün bir takım kusurları elbette var. Ben henüz dört dörtlük hiçbir ürünle karşılaşmadım. Makine için onu en çok kullananların yorumlarına da kulak verebilirsiniz. Mesela kadınlar kulübü diye bir site var ben oradaki bayanların ürünlerin kullanımı ile alakalı yorumlarını dikkate değer buluyorum. Teknik olarak ta siz konuya hakimsinizdir zaten.
Ben önerdiğim makineyi tekrar önereceğim:) Başlangıç kiti de alırsanız 4 torba 1 hepa 1 motor filtresi 50 tl civarı. Tozutma falan kesinlikle yok. Filtre değişimi gayet basit ayrıca filtreyi yıkabilirsiniz de. Ses deseniz inanın çok az. Emiş gücü harika son kademede halıya yapışıyor resmen. Tabi karar içişlerinin...Bu sese kulak verin:).
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,489
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst