ELEKTİRİKLİ BİR BİSİKLET YAPMAK İSTİYORUM NASIL BİR MOTOR KULANMALIYIM

erdem25

Üye
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
29
MERHAAB ARKADAŞLAR

KENDİME ELEKTİRİKLİ BİR BİSİKLET YAPMAK İSTİYORUM AM NASIL YAPCAGIM KONUSUNDA FAZLA BİLĞİM YOK

ELİMDE ÇAMASIR MAKİNESİ MOTOOTU VAR BİDE

12 V 220V 350 WATLIK CEVİRAN BİLĞİSAYAR GÜÇ KAYNAGI

GÜÇ KAYNAGI ÇAMASIR MAKİNESİNİ ÇALISTIRMIYOR WATI DÜŞÜK OLDUGUNDA ÇAMASIR MAKİNESİNİN MOTORU 450WATLIK ELİMDE OLAN GÜÇ KAYNAGI 360 WATLIK

BAN YARDIMCI OLUN KAFAYI YİYİÇAM NAPMALIYIM ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Dostum forum kuralları gereği büyük harflerle yazmak yanlış. Bağırmak anlamına gelir. Bundan sonra dikkat edersen seviniriz.

1. mesajın ve yaşın kaç bilmiyorum. Bu konuyu okuyup sana tepki göstereceklerde çıkabilir. Ya çok gençsin , ya elektrik bilgin çok zayıf yada bizlerle dalga geçiyor olma ihtimalin var. Olmayacak imkansız bir karmaşık mesaj yazmışsın.

Eğer elektrik bilgin bu yazıyı bu şekilde yazacak kadar az ise bence hiç bulaşma öncelikli tavsiyem biraz bilgi edin kitaplar oku bu forumda gez ne nedir nasıl çalışır ( elektriksel ve elektroniksel olarak ) öğren. Elektrik çok tehlikeli bir enerjidir. Hayati riks içerir. Burda tavsiye üzerine şöyle yap böyle yap denilip toparlanacak bişey değil elektrikli bisiklet. Allah korusun yanlış bişeyler yapıp sakat kalabilir ölebilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst