ekat belgesi için kurs

Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
45
merhaba arkadaşlar.. ben bir şirket aracılığıyla ekat belgesi almak istedimm.. ekat belgesiiçi,nde parayı peşin verdim.. ama şirket beni 2 aydır sallıyor.. şirket kurs için eğitim müdürlüğüne yazı yazmış.. cevabını bekliyor.. bu nekadar daha sürer..?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
tedaşa direk müracaat ederek bilgi alabilirsiniz.
bildiğim kadarı ile aracı firma veremiyor ekat belgesini. manisa da direk tedaş ın düzenlediği kurslar ile alma imkanınız var.

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
kardesim seni o şirket dolandirmiş olabilir;ekat bizde aldik ankara gölbaşi tedas performans daire baskanligindan ama 2500lira olan ekat belge parasini şirket ödedi sonra bizden 24 ayda maaslardan kesti.ben 3 sene caliştim sonra biraktim.yapilacak işler deil.ne kadar calişirsan caliş ne ihbar nede kıdem tazminatini alamiyorsun,bu konuda tedas da sahib cikmiyor.sen caninla basinla calişiyorsun ama hakkini alamiyorsun...
insaallah seni kötü etkilemem ama ben bunlari yasadim....hangi ilde calişmak icin ekat belgesi almak istemiştiniz.
allah yardimciniz olsun...
 
bu kurslar kaç kişilik... kaç sınıf var.
 
arkadaşlar ekatla ilgili genel bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. ekat, elektrik kuvvetli akım teslerinde çalışma belgesi tek ( türkiye elektrik kurumu ) zamanında başlamış bir çalışmadır. ilk çıktığında sadece tek tarafından verilen bu belge şimdi TEKin 3 e bölünmesinden dolayı TEİAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ tarafından verilmeye devam edilmektedir. lakin ekatla ilgili sorunlar bügüne kadar katlanarak devam etmiş. özellikle 3 kurumunda ekat programları gün geçtikçe farklılaşmış ve kurumlar kendi program ve yeterliliklerine göre ekat vermeye ve yenilemeye devam etmektedirler. benim sizlerden rica edeciğim ekat la ilgili yaşadığınız problemleri burda yazmanızdır. burda yazdığınız problemleri bir araya getirip çözüm yolları üretmeye çalışacağız. teşekkürler.
bana [email protected] den ulaşabilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,562
Kullanıcılar
449,918
Son üye
mustafa 909

Yeni konular

Geri
Üst