easy view 6070ih yi pc tanımıyor

teknix

Üye
Katılım
28 Kas 2007
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar easyview 6070ih bir panel var elimizde pc ye usb ile bağladım (eb 8000 pcde kurulu) donanımda wientek HMI falan yazıyor ama sarı ünlem işareti var.Yani driveri yok diyor biraz uğraştım ama olmadı.pc de win7 kurulu.yardımlarınızı bekliyorum..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bir bilen yok galiba...nereden tanıtacağımı bulamadım arkadaşlar.....
 
Aygıt yöneticisindeki sarı ünlem işaretli weintek üzerine çift tıkla. sürücü güncelleştiri seç. sürücü dosyası C içerisinde EB8000 içerisinde usbdriver klasöründe, yol olarak burayı seçmen gerekiyor.
 
kardeş teşekkürler bunu deneyeceğim ama ben laptbun com portundan bağlanıyorum inşallah olur
 
6070 i com porttan (rs232) haberleştiremesin..
öyle bir desteği yok..
sadece usb den haberleştirebilirisn.
Standart bir usb kablosu ile driver ını yükleyerek bağlantı kurabilirsin.
USB den bağlandığın zaman kendisi driver ı otomatik kurmaz ise EB8000 i kurduğun klasör içerisinde dirver ı var.
 
Benimde benzer bir problemim var. Usb kablo ile baglaniyorum. Baglantiyi kuruyor. PLC'yi kontrol ediyor ama bunlari yeni HMI'da yapiyor. Icinde proje olani baglayinca tanimiyor. USB stick ile deneyincede incorrect project diyor. Password asamasini gectikten sonra bunu yapiyor. O yuzden password problemi yok. Acaba, bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz?
 
MT8000 yada MT6000 serisi panellerde eski yada yeni arasında download yada upload da bir fark yoktur. Eğer panelin üzerindeki Com portlardan program atmaya çalışıyorsan, panelin com portundan program atamazsın. Panelin arkasında mini USB portu varsa (normal USB port dan bahsetmiyorum) programı buradan atabilirsin. Panelin arkasında Ethernet portu varsa buradan atabilirsin. USB stick ile program atıyorsan programı stick e "Build data for USB disk or SD card download" ile kayıt etmen gerekiyor. incorrect project hatası vermesinin bir nedenide örnekle açıklarsam, sen projeni yaparken panel tipi olarak i serisini seçmişsindir ama atmaya çalıştığın panel t serisidir. Böyle bir şey yapıyor olabilirsin.
 
arkadaşalar benimde bir sorum olacak.
mt506 serisi panelden mt6070 serisi panele geçmek istiyorum. programı konvert ettim. her şeyi çok güzel çevirdi. yalnız macrolar çalışmıyor bunları nasıl yazacağım bilmiyorum ilginize tşk ler.
 
Aynı sorun bende de var herşeyi denedim kaldırdım yenıden yükledim elle yükledim otomatik yükledim dim de dim olmuyor.. ?
 

Ekli dosyalar

  • win.jpg
    win.jpg
    33.3 KB · Görüntüleme: 16
  • weintek.jpg
    weintek.jpg
    139.3 KB · Görüntüleme: 18

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,244
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst