E-Plan Save - Save As sorunu

Katılım
10 Ağu 2010
Mesajlar
11
Puanları
1
İyi akşamlar,

E-Plan P8'e yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum. Sorum şu E-Plan'da hazırlanan bir projeyi daha sonra açıp üzerinde bazı değişiklikler yaptığımda E-Plan AutoCAD gibi yaptığım çalışmayı kaydetmek isteyip istemediğimi sormuyor. Ayrıca menüleri içerisinde save yada save as gibi bir komutta bulamadım. Yani revizyon yaptığım bir proje en son ne yaptıysam öyle kaydoluyor. Ben bazen kaydetmek istemiyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Elektrik kesintilerinde en son kaldığınız yerden devam edebilmek kadar güzel birşey var mıdır ? :)
 
:) elektrik kesintilerine önlem bir laptopta çalışmak yada programın back-up yapması daha kolay bir çözüm. Eplanda çözemediğim bu sorun beni daha çok yoruyor.
 
Eplan kendini otomatik olarak kayıt eder. Program açıkken geriye doğru değişiklerinizi alabilirsiniz. Fakat program kapandığında son değişikleri kayıt ederek kapatır.
 
slm. otomatik kaydetmesi kabul edilebilir fakat save as butonu olmayışı sıkıntı ben şu zamana kadar export edip proje ismini değiştirerek yaptım save as olayını buda birazcik uğraştırıyor. daha farkli ve kolay bir yolu varmıdır acaba...
 
Merhaba,

Uyguladığınız backup yöntemi isteğiniz karşılayabilecek yegane yöntem. Maalesef farklı bir yöntem bulunmuyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,831
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst