Delik büyütme aparatı freze için

0M42

Katılımcı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
570
Puanları
56
Herkese selam, aracıma ait yedek bir silindir kapağı var bende bu kapak üzrinde biraz değişiklikler yapmak istiyorum subapları büyütmek portları genişletmek gibi.Aşağıdaki video tam olarak ne yapmak istediğimi anlatıyor ;


Ben bu işlemleri üniversal freze ile yapacağım fakat videodaki aparatı bulamadım tam olarak adınıda bilmiyorum bu aparat ne diye geçer nereden temin ederim yardımcı olabilirmisiniz ?
 
Teknik hirdavat satan yerlerde var ancak pahali dir rektefiyecide yaptirmani oneririm daha ekonomiktir
 
Bir iki kişiyle görüştüm tavırları ve istedikleri rakamlar gözüme battı.Kendim yapabileceğim bir şey deneyeceğim en azından.Ama takımın net adi lazım bir iki takımcıya gösterdim bilemedi adını bilseydik totpancıya sorardık vs muhabbet geçti o yüzden en azından takımın adını öğrenebilirsem işime yarayacak.
 
Aşağıdaki videoda 7.42 den sonra özellikle takımı anlatıyor ;

 
Atılan taş ürkütülen kurbağaya değermi değmez benimkisi birazda kendime uğraş olsun bu ara boş vaktim olacak.Linkteki elmas kataloğu inanılmaz işime yaradı bilgi sahibi etti en azından fakat linklerde bu elmasları bağlayabileceğim takım bulamadım.
 
Bağlantıya geçerseniz bu konuda yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Egzosta headers uygulaması da yapın da bari tam olsun...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,524
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst