D-Cam Alarm Paneli

Katılım
22 Mar 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
D-Cam Alarm Paneli

(+)Tetikleme NC tekniğiyle ile çalışan bir sistemdir

kısaca çalışma Mantığına Değinecek olursak Zone 1...8 uçlarında 2.2K ohm direnci varlığını sorgulayarak çalışır 1..8 'e kadar olan zonelardan herhangi birinde oluşacak ohm kaybı veya artma durumu söz konusu olunca alarm tetiklenmiş olur .

yaklaşık 2 yıldır firma olarak D-Cam marka ürünleri tercih ettiğimizden dolayı bu cihazlar hakkında teknik anlamda birikim sahibi olduğumuzu düşünüyoruz ilerleyen zamanlarda bir birimizden çok şey öğreneceğimizi umut etmekteyim. Forumda yaptığım araştırmaya göre bu ürünler hakkında pek bilgi olmadığını gördüm kontrolkalemi bilgi havuzunda biraz bizimde katkımız olsun isteriz ilerleyen zamanda bir birimizden çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum.

Teknik konuda yardıma ihtiyacınız veya sormak istediğiniz bir şey olursa zaman buldukça bilgi dağarcılarımızdakileri paylaşmaktan Mutluluk duymuş olacağız..
Saygılarımla...
Herkese Kolay Gelsin iyi çalışmalar
 
bu ürünlerden bizde kullanıyoruz ama pgm çıkışı şu zamana kadar hiç kullanmadık pgm çıkışı alarm esnasında aktif etmek için gerekli kodlamayı örnek ile açıklamanız mümkün mü?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst