Cyber-shot'lar Görücüye Çıkıyor

nuhack

Üye
Katılım
30 Ağu 2010
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
41
Sony'nin Las Vegas'ta düzenlenen CES etkinliğinde duyurduğu yeni Cyber-shot modelleri üstün özellikleri ve kolay kullanımları ile fotoğraf çekmeyi eğlenceye dönüştürüyor.


Sony tarafından geliştirilen yeni Cyber-shot fotoğraf makineleri dünyanın en önemli tüketici elektroniği etkinliklerinden biri olarak kabul edilen CES'e damgasını vurdu. Etkinlikte duyurulan yeni Cyber-shot bahar serisi, gelişmiş optik teknolojiler ve değerli anları yakalayıp paylaşmaya yarayan eğlenceli özelliklerle dolu.

Cyber-shot HX5
Yeni kompakt ve şık gövdesiyle Cyber-shot HX5, Sony'nin en yeni görüntüleme teknolojilerini bir arada barındırıyor. Geleneksel sensörlerin iki katı hassasiyete sahip gelişmiş Exmor R CMOS sensörü az ışıkta bile çok detaylı, az gürültülü fotoğraflar çekilmesini sağlarken güçlü 10x optik zoom ile Sony Premium G Lens için harika bir tamamlayıcı oluşturuyor.
Kompakt gövdede bulunan ve 25-250mm'lik alan kapsayan (35mm'ye denk) yüksek-zoom objektifi geniş açılı manzara ve grup fotoğraflarından, inanılmaz yakın çekimlere kadar her fotoğraf anı için ideal.

sony11263074424.jpg

HX5; GPS ve Pusula özelliklerini birleştiren dünyanın ilk fotoğraf makinesi olma özelliğini taşıyor.

Cyber-shot HX5 (7.6 cm LCD), 10.1 megapiksel fotoğrafların yanı sıra net ve yüksek detaylı Full HD video kayıt özelliği ile video kameranın bulunmadığı zamanlarda imdada yetişiyor. Tek bir düğmeye dokunularak 1920 x 1080i çözünürlükte AVCHD formatı ile kaydedilen görüntüleri izlemek için çekimden sonra Cyber-shot'ı BRAVIA TV'ye bağlamak veya fotoğraf makinesinin Memory Stick kartını opsiyonel DVDirect MC6'ya takmak mümkün.

Cyber-shot W380
Cyber-shot W serisi, kullanıcıların çok daha güzel fotoğraflar çekmesini sağlayan, akıllı özelliklerle donatılmış ince ve renkli Cyber-shot W380 model fotoğraf makineleriyle genişliyor. Gösterişli siyah, gümüş, altın ve kırmızı renk seçenekleri bulunan segmentinin lideri Cyber-shot W380 birçok yeni görüntüleme özelliğini baştan çıkarıcı fiyatlarla sunuyor.
Gelişmiş Panoramik Çekim özelliği Cyber-shot W380 ile manzara ve grup portrelerini fotoğraflamayı çok daha eğlenceli hale getiriyor. Bu özelliği kullanmak için deklanşöre basıp fotoğraf makinesini tüm sahneyi çekmesi için yatay ya da dikey yönde hareket ettirmek yeterli.

Panoramik Çekim, otomatik olarak anında bir dizi çekimi birleştirerek 185 dereceye kadar görüş alanı olan ultra geniş bir görüntü yaratıyor.[/CENTER]

Önceki modellerden daha da zarif ve kompakt olan W380, 5x optik zum'lu ve 24mm geniş açılı f/2.4 Sony G Lens ile, CCD sensörünün 14.1 etkin megapiksel çözünürlük avantajından sonuna kadar faydalanmayı sağlıyor. Bu yüksek kaliteli objektif; ekstra geniş diyafram açıklığı ile tam odaklanmamış portrelerden, flaşsız düşük ışıklı atmosferik çekimlere kadar yaratıcı yeni olanaklar sunuyor
 
Güzelmiş. Makinaların içinde en kolay kullanılan zaten Sony tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst