CQM1H-CPU51 şifresi kırmak.

ceyhanII

Üye
Katılım
14 Kas 2008
Mesajlar
389
Puanları
1
Herkese merhaba,

Şu an uğraştığım bir projede CQM1H-CPU51 kullanıyorum. Bu formda geçen Omron şifre bulucu programı duyunca fırsat bu fırsat deneyeyim dedim, ama nafile. Örneklerde gösterildiği şekilde FUN 49 ile şifre koydum ve şifreyi aktive ettim. Daha sonra şifre bulma programını çalıştırdım. Haberleşme var ve CPU' nun durumunu okuyabiliyor (RUN veya STOP) ama benim programa koyduğum şifreye gelince pas geçip aramaya devam ediyor.
CQM1H CPU larda sözkonusu programla şifreyi bulabilen bir arkadaş var mı acaba, veya ben nerede hata yapıyorum. Teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Aynı programı bende denedim CQM SERİSİNDE şifreyi bulmuyor,fakat CPM SERİSİNDE bir kaç kez denedim başkaları tarafından koyulmuş olan şifreleri hepsindede buldu.
 
arkadaşlar el terminali ile veya konsol da diyorlar onla bağlanabilirisen şifreyi halledersiniz
 
CQM 1H serisinde sifreyi kıramazsın ama cqm serisinde sifre kırılıyor.

iyi calısmalar
 
slm arkadaşlar eprom içindeki şifre adresi nasıl bulabilirim ve cevirici programı lazım
 
bende cpm2a omron plc var.plc run ve stop ediliyor ama uplaod ve dowlaod edemiyorum.the proce is procedet.diye bir şey yazıyor.bu şifreyi nasıl kırabilirim.
 
Arkadaşlar Cqm1h-cpu51 için şifre kırma işlemi hakkında çözüm bulabildiniz mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst