cp 342-5 cpu 314 bağlantısı

enesgkyz

Üye
Katılım
24 Eki 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
cp 342-5 cpu 314 bağlantısını yapıp hardware ayarlarını yapıyorum fakat BUSF hatası veriyor profibus ında da et 200L kullanıyorum.neyi yanlış yaptığımı bilemiyorum.acaba mor kablolarımı yanlış bağladım elinde bağlantı şekilleri olan varsa link olarak verebilirmi netten aradım bulamadım kafayı yicem d
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Oncelikle profibus kablonun iki ucununda sonlandirilmis olup olmadigina bakin.
Konnektorlerde zaten A(yesil), B(kirmizi) uclari var. Giris ve cikisi olan konnektorler kullaniyorsaniz giris ve cikislarin dogru bir sekilde baglandigindan emin olun.
Sonlandirma yapilmis, konnektorler dogru ve halen BUSF hatasi veriyor ise, HW managerden plcyi secip CTRL+D ye basin buradaki diagnostics sekmesinde hangi adreslere yazma okuma hatasi varsa o adreslerin neler oldugunu bulun. Programi kontrol edin, OB87 yi ekleyin,...
 
Acaba Profibus hattına eklediğin ET200 modülün üzerindeki switch ayarları ile Hardware Configurator'deki ayarlar birbirleri ile örtüşüyor mu? Eğer BUSF ledi hala yanıyorsa bu ayarları bir kontrol etmenizi öneririm.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,872
Mesajlar
913,218
Kullanıcılar
449,465
Son üye
osmansaribudak362

Yeni konular

Geri
Üst